Drop Shot Canyon Pro Control 2024
  • Drop Shot Canyon Pro Control 2024
  • Drop Shot Canyon Pro Control 2024

Drop Shot Canyon Pro Control 2024

PVP: € 190,00
€ 151,91
-21% Drop Shot
Drop Shot Canyon Pro Control DP304007 | Beheers het aanvallende spel met het Drop Shot Canyon Pro Control padelracket, ideaal voor spelers van gemiddeld gevorderd niveau die graag de bal hard slaan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Canyon Pro Control Padel racket

Dompel jezelf onder in perfectie bij elke slag met de padel racket Drop Shot Canyon Pro Control 2024. Dit essentiële model uit de prestigieuze Canyon Pro-lijn is de ultieme keuze voor spelers die streven naar maximale prestaties.

Vervaardigd met eersteklas materialen en geavanceerde technologieën, biedt de Canyon Pro Control een buitengewone combinatie van kracht en controle. Het diamantvormige ontwerp is ideaal voor spelers die streven naar krachtig en agressief spel. Met het Eva Soft rubber op de vlakken krijg je een uniek gevoel van controle en meer kracht dankzij de lagere snelheid van de bal. De Smart Holes System-technologie, samen met het 3D Face-ontwerp, zorgt voor een optimale spelervaring met verbeterd effect en verminderde trillingen.

Kenmerken padel racket Drop Shot Canyon Pro Control 2024

  • Voor de vlakken is Carbono 3K gebruikt, wat de weerstand en prestaties verbetert.
  • Diamantvormig ontwerp helpt bij krachtigere slagen.
  • Eva Soft rubber voor meer balsnelheid en een zachte touch.
  • Uitstekende weerstand, stijfheid en duurzaamheid dankzij de Power Beam Heart-technologie.
  • 3D Face-technologie voor maximaal effect bij slagen.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Drop Shot Canyon Pro Control 2024 is ontworpen voor spelers van gemiddeld-gevorderd niveau die een krachtig en agressief spel op de padelbaan willen spelen. Het ontwerp en de technische kenmerken maken het ideaal voor wie op zoek is naar topprestaties.

Waarom zul je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Canyon Pro Control 2024 niet alleen vanwege zijn uitzonderlijke prestaties, maar ook vanwege zijn moderne ontwerp en omdat het een officieel product is van Pablo Lima. De rode en zwarte kleuren geven het een sportieve en jeugdige uitstraling, wat dynamiek en speelbaarheid uitstraalt.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Ontdek het verhaal van innovatie en kwaliteit achter het merk Drop Shot. Sinds de oprichting heeft Drop Shot zich onderscheiden door zijn toewijding aan de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om te voldoen aan de behoeften van padelspelers over de hele wereld.

Met een breed scala aan producten ontworpen om te voldoen aan de behoeften van spelers van alle niveaus, blijft Drop Shot de favoriete keuze van de meest veeleisende spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten