Drop Shot Tacoma 1.0 2024
  • Drop Shot Tacoma 1.0 2024
  • Drop Shot Tacoma 1.0 2024

Drop Shot Tacoma 1.0 2024

PVP: € 260,00
€ 233,95
-11% Drop Shot
Drop Shot Tacoma 1.0 DP304016 | Domineer het circuit met de Drop Shot Tacoma 1.0 2024. Hij bevat innovatieve technologieën, een modern design en een antivibratiesysteem voor meer comfort.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Tacoma 1.0 Padel racket

Ontdek de uitmuntendheid in padel met de padel racket Drop Shot Tacoma 1.0 2024. Dit model is ontworpen in diamantvorm voor gevorderde spelers die een krachtig en dynamisch spel willen laten zien. Met innovatieve technologie en hoogwaardige materialen biedt de Tacoma 1.0 extra kracht om de bal x3 te slaan en het punt te scoren met volleys en vibora's.

Gebouwd met Plain carbon, Hotmelt-technologie en TeXtreme, garandeert deze racket uitstekende speelbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid. Het moderne ontwerp combineert het rood van het Drop Shot-logo met het blauw van de binnenste rubber, waardoor een opvallende uitstraling ontstaat die zeker indruk zal maken op je tegenstanders. Haal de Tacoma 1.0 in huis en domineer de baan als nooit tevoren!

Kenmerken van de Drop Shot Tacoma 1.0 2024 padel racket

  • Diamantvorm voor krachtig en dynamisch spel, gericht op aanvallend spel.
  • TeXtreme-technologie die de prestaties en eigenschappen tijdens het spel verbetert.
  • Zachte Eva-rubber voor een zachter gevoel en meer elasticiteit.
  • 3D Face-technologie voor maximale effectiviteit bij slagen.
  • Vibra Tech Angles-systeem om trillingen te verminderen en blessures te voorkomen.
  • Maken deel uit van de Drop Shot 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is bedoeld voor ervaren spelers die streven naar uitmuntendheid in hun spel. Met geweldige dynamiek, speelbaarheid en duurzaamheid is de Tacoma 1.0 perfect voor degenen die de padelbaan willen domineren.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Tacoma 1.0 vanwege zijn moderne ontwerp en zijn vermogen om een krachtig en dynamisch spel te bieden. Met innovatieve technologie en hoogwaardige materialen zal dit racket je helpen je prestaties te verbeteren en uit te blinken in elk spel.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Elk seizoen presenteert het een uitgebreide catalogus van padelrackets, kleding, padeltassen en andere accessoires die zijn afgestemd op de behoeften van elk type speler.

Met een lange geschiedenis van de ontwikkeling van hoogwaardige producten blijft Drop Shot de markt leiden met zijn geavanceerde padelrackets. Het streven naar uitmuntendheid en continue verbetering garandeert dat elke speler, van beginners tot professionals, het perfecte racket vindt voor zijn spelstijl.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten