Drop Shot X-Drive 1.0 2024
  • Drop Shot X-Drive 1.0 2024
  • Drop Shot X-Drive 1.0 2024

Drop Shot X-Drive 1.0 2024

PVP: € 290,00
€ 260,95
-11% Drop Shot
Drop Shot X-Drive 1.0 DP304019 | Verhoog je niveau met het Drop Shot X-Drive 1.0 racket uit 2024. Geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp voor een superieur spel. Ontdek zijn kracht en precisie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot X-Drive 1.0 Padel racket

Ontdek uitmuntendheid in het spel met het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket, een juweel uit de Be Unique collectie dat kracht en controle op de padelbaan herdefinieert. Dit model valt op door zijn geavanceerde technologie en ontwerp, en zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring voor gevorderde spelers die hun grenzen willen verleggen.

Ontworpen om te schitteren, bevat de Drop Shot X-Drive 1.0 state-of-the-art materialen en een geoptimaliseerd ontwerp voor weerstand, duurzaamheid en uitzonderlijke dynamiek. Zijn diamantvorm en de samenstelling van 24.000 koolstofvezelfilamenten garanderen krachtige en precieze slagen, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild.

Kenmerken van het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket

  • Diamantvorm voor een krachtig en geavanceerd spel.
  • Koolstofvezel van 24.000 filamenten voor meer flexibiliteit en snelle reactie.
  • Eva Pro rubber aan de binnenkant voor superieure controle en verhoogde kracht.
  • Smart Holes System-technologie voor een gatenverdeling die het effect verbetert en trillingen vermindert.
  • 3D Face textuur voor meer uitgesproken effecten bij agressieve slagen.
  • Onderdeel van de Drop Shot 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die hun spel willen verheffen met kracht, perfect om het net te domineren met volleys en smashes. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp om de meest veeleisende uitdagingen op de baan aan te gaan.

Waarom ga je het leuk vinden?

Het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket wordt je beste bondgenoot op de baan door zijn vermogen om elke slag in een unieke ervaring te transformeren. De combinatie van technologieën garandeert superieure prestaties, waardoor elk spel een kans wordt om uit te blinken.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot, synoniem voor innovatie en kwaliteit, heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel. Met een focus op continue verbetering, is elk product een getuigenis van de toewijding aan prestaties en spelerstevredenheid.

Vanaf het begin heeft Drop Shot de voorhoede van ontwerp en technologie geleid, door rackets te bieden die passen bij elke speelstijl. Het merk wordt gekozen door spelers van alle niveaus, van beginners tot professionals, vanwege hun inzet voor uitmuntendheid.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten