Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero BullPadel Performance BPP-22014005 Negro
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014005 Negro
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014005 Negro

PadelTas BullPadel Performance BPP-22014005 Zwart

PVP: € 60,00
€ 59,95
-1% Bullpadel
Medium Bullpadel Performance BPP-22014 Zwarte PadelTas | Koop deze Bullpadel-padeltas voor de beste prijs, met een capaciteit voor vier padels en perfect om je materiaal in goede staat te houden

BullPadel Performance Bag BPP-22014 Zwart

De Bullpadel 2022-catalogus keert zoals elk jaar terug met nieuws voor de meest veeleisende spelers. Dit is het geval voor de BullPadel Performance BPP-22014005 tas in het zwart. Je kunt er al je padelmaterialen en accessoires comfortabel en gemakkelijk in opbergen, dankzij alle vakken die hij heeft.

Het verdeelt zijn ruimte in twee zijvakken met elk een capaciteit voor 2 rackets, evenals een geïntegreerd thermosysteem om uw rackets te beschermen tegen kou of hitte. Het heeft ook nog een extern vak met ventilatie voor schoenen en verschillende handvatten om het comfortabel te dragen.

Performance Bag BPP-22014 zwart, kenmerken

  • De BullPadel Performance BPP-22014 in het zwart is middelgroot.
  • Gemakkelijk te vervoeren dankzij de twee soorten grepen
  • Capaciteit voor 4 padel rackets dankzij de twee vakken aan elke kant.
  • Externe zak met ventilatie speciaal gemaakt voor vuile kleding of schoenen.
  • Thermofunctie om de padelrackets te beschermen tegen kou of hitte
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2022 herentassen.

Voor wie is het? Voor al die sporters die meerdere keren per week wedstrijden of trainen en die al hun materialen comfortabel en overzichtelijk willen opbergen zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult het waarderen vanwege alle ruimte die het biedt en vanwege de bescherming die het biedt aan al uw materialen en accessoires. Het komt ook terug met een zwart ontwerp en oranje details die deze tas behoorlijk verborgen en modern maken.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al hun padelproducten zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour met Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten