Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel Next BPP-22005 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPP-22005 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPP-22005 Negro

PadelTas Bullpadel Volgende BPP-22005 Negro

PVP: € 73,00
€ 39,95
-46% Bullpadel
Bullpadel Next BPP-22005 PadelTas voor heren in zwart | Berg al je accessoires comfortabel op in de nieuwe Bullpadel padeltas, een grote racketas die door sommige professionele spelers wordt gebruikt
Schrijf een beoordeling

Padeltas Bullpadel Next BPP-22005 Zwart

Geef niet op om de meest complete rugzakken te krijgen dankzij de nieuwe catalogus van Bullpadel 2022 padeltassen . Koop de Next BPP-22005 Padel Tassen in zwarte en oranje details, de perfecte tas om je te vergezellen naar al je wedstrijden, want er is ruimte voor alles.

Deze tas heeft twee thermo-compartimenten voor 4 padel rackets en een ander geventileerd compartiment dat speciaal is gemaakt voor schoenen en vuile kleding. De structuur is zeer solide dankzij het gebruik van technische stof en de versterkingen. Ten slotte heeft het gewatteerde handgrepen om maximaal comfort te garanderen.

Padeltas Bullpadel Next BPP-22005, kenmerken

  • Constructie van de Bullpadel Next BPP-22005 met resistente en gemakkelijk te reinigen materialen.
  • Geschatte afmetingen van 60 x 30 x 40 cm, de ideale maat om niets achter te laten.
  • Dankzij de gewatteerde versterkingen heb je veel comfort.
  • Geventileerd vak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Capaciteit voor 4 padelrackets, 2 aan elke kant met thermotechnologie.
  • Groot Headvak en andere kleinere vakken voor accessoires.
  • Verkrijgbaar in de BullPadel 2022 grote tassencollectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor atleten die veel accessoires bij zich hebben, zoals kleding, handdoeken en hygiëneproducten. Dankzij deze nieuwe padeltas hoef je geen andere rugzakken te sjouwen en beladen te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het zwarte design en de oranje details sta je in het middelpunt van de belangstelling, zodat je stijl uitstraalt in al je wedstrijden. Het is ook een van de meest resistente, dus het is bestand tegen het verstrijken van de tijd in goede staat.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel is terug met een nieuwe collectie waar je allerlei soorten padel padel rackets, kleding, schoenen en padel rackets kunt vinden voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Veel van deze padel-rugzakken en andere accessoires zie je op de WPT van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten