Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Raider CTR
  • Bullpadel Raider CTR
  • Bullpadel Raider CTR

Bullpadel Raider CTR

PVP: € 100,00
€ 53,95
-47% Bullpadel
padel racket Bullpadel Raider CTR model 2021 | Een van de beste Bullpadel-beginnersrackets komt terug, ontworpen met een zachte aanraking, ronde vorm en lage balans zodat de speler zich kan verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen
KOOP HET IN EEN GOEDKOPER PAKKET
3 x Bullpadel Raider CTR
€ 161,85
Price separated
€ 161,85
You save:
€ 11,90
Pack price:
€ 149,95
2 x Bullpadel Raider CTR
€ 107,90
Price separated
€ 107,90
You save:
€ -2,05
Pack price:
€ 109,95

Palla Bullpadel Raider CTR naranja

Geniet van de beste prestaties op het veld met het Raider CTR padel racket, een initiatiemodel beschikbaar in de Bullpadel 2021-catalogus. Vanwege het ronde formaat en lage balans is het zeer beheersbaar en helpt het je de bal met precisie in het rivaliserende veld te plaatsen .

Het is gebouwd met koolstof in de buis en glasvezel aan beide zijden, waardoor een hoge mate van elasticiteit en weerstand wordt bereikt. Het heeft ook EVA-rubber aan de binnenkant om meer sensaties te genereren bij het slaan en de trillingen te verminderen die worden geproduceerd door de impact van de bal.

Bullpadel Raider CTR oranje, kenmerken:

  • De Bullpadel Raider CTR 2021 is een controle padel racket.
  • Zeer handelbaar door zijn ronde vorm en balans nabij de vuist.
  • Het heeft een oppervlak van glasvezel voor meer speelbaarheid.
  • Frame van 100% carbon dat hem meer weerstand geeft.
  • Eva-rubberen kern die zijn parameters in de loop van de tijd behoudt.
  • Stevige structuur die verdraaien bij het slaan voorkomt.
  • Halfzachte aanraking die trillingen minimaliseert.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2021 racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op jongens of meisjes die vastbesloten zijn om padel te gaan spelen of die al een gemiddeld niveau hebben en op zoek zijn naar een controlepadel racket dat gemakkelijk te hanteren is en voor een goede prijs waarmee ze vooruitgang kunnen boeken en genieten van het beste comfort op de rechtbank.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Bullpadel-racket is met de beste materialen op de markt en een fantastisch ontwerp. We verzekeren je dat je in het middelpunt van de belangstelling zult staan met zijn combinatie van zwarte en oranje tinten.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Dit seizoen brengt Bullpadel Sport een nieuwe collectie producten uit om padel van hoge kwaliteit te spelen. Het bewijs hiervan is dat spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Delfi Brea nog steeds deel uitmaken van zijn team.

Ontdek hun nieuwe padel padel rackets, schoenen, kleding of padel rackets gemaakt met de beste materialen en waar de laatste technologische innovaties zijn toegepast zodat jij optimaal kunt genieten.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel
Onze beste producten