Pack Bullpadel Hack 03 + Padel Tassen
  • Pack Bullpadel Hack 03 + Padel Tassen
  • Pack Bullpadel Hack + Paletero 2020

Pack Bullpadel Hack 03 + Padel Tassen

PVP: € 426,35
€ 349,95
-18% Bullpadel
Haal de winnaar in je naar boven met dit Bullpadel-pakket, het bestaat uit de krachtige Paquito Navarro Vertex 03-padel racket naast zijn spectaculaire tas

Pack Bullpadel Hack 03 + Padel Tassen

Koop een van de beste packs om padel te spelen voor de beste prijs: het Bullpadel Hack 03-pack met de bijpassende Bullpadel-Padel Tassen. Het heeft een van de krachtigste rackets, Paquito Navarro's hack, ontworpen met een diamantvorm en een hoge balans. Daarnaast is dit seizoen al de hesacore uit de fabriek verwerkt.

Het is vervaardigd met het nieuwste generatie aangepaste gewichtssysteem en koolstof in zijn structuur. De belangrijkste nieuwigheid is het multieva-rubber in de kern dat de respons op elke bal verbetert. U zult ook genieten van een tas met grote capaciteit, met thermotechnologie en stijve zijkanten.

Bullpadel Hack 03 met paletteero, kenmerken

  • Deze aanbieding voor padel-packs bestaat uit het Hack 02-racket, een van de krachtigste.
  • Nucleus met 2-density multi-eva rubber en ingebouwde hesacore.
  • Aangepast gewichtssysteem in het frame en de dop waarmee u de balans kunt aanpassen.
  • Frame van carbon versterkt met het zenuwsysteem en tricarbon-technologie op de gezichten.
  • Hack BPP-20012 2020 padel racketas met 2 thermo zijkanten voor de padel rackets.
  • Zeer robuust door constructie met hard materiaal.
  • Geventileerde zak om schoenen of vuile kleren achter te laten.
  • Officiële Paquito Navarro producten uit de nieuwe Bullpadel racketcollectie .

Voor wie is het? Ideaal voor professionele spelers of spelers van hoog niveau, met ervaring en die op zoek zijn naar een krachtig padel racket om hun aanvalsspel te ontwikkelen en een grote racketas om hun uitrusting goed beschermd mee te nemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte padelpakketten is, omdat het producten van topkwaliteit heeft. Geniet van de nieuwe Hack en de Paquito Navarro paletteero, beide met een zwart design en gele tinten.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe BullPadel Sport-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers in de ranking zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten