Movea en Jet Premura 2: de Babolat schoenen die je over de baan laten vliegen

De nieuwe modellen van het Franse merk bieden behendigheid en ondersteuning door technologieën die ontworpen zijn om de prestaties van de padelspeler te verbeteren.

De nieuwe Babolat padel schoenen voor 2024 zijn er. Het baanbrekende merk in de ontwikkeling van 100% aan padel gewijde schoeisel heeft de Movea en Jet Premura 2, zijn twee stermodellen voor dit nieuwe seizoen, op de markt gebracht. Ze komen in de schappen met vernieuwde technologieën die zijn ontworpen om bewegingen, draaien en abrupte stops zo comfortabel mogelijk te maken.

Met de focus op het waarborgen van de veiligheid van de speler bij elke beweging, heeft Babolat samen met deskundige bedrijven zoals Michelin gewerkt aan de ontwikkeling van een zool die prestatie en duurzaamheid belooft in elke spelsituatie. Dit zijn de nieuwe modellen die naast hun prijs-kwaliteitverhouding opvallen door hun behendigheid en ademend vermogen:

Nieuwe Babolat padelschoenen Movea en Jet Premura 2

Babolat Movea Heren Noord-Atlantisch Wit 2024

Asics Solution Swift FF Padel Teal Tint Electric Lime 2024
AANBIEDING: 124,95 €
ADVIESPRIJS: 125,00 €

  • Niveau: Intermediate-gevorderd
  • Spel: Comfort
  • Zool: Clay (Gravel)

Babolat Movea Heren Noord-Atlantisch Wit 2024

De Movea zijn ontworpen voor spelers die ondersteuning en stabiliteit zoeken op de 20×10. Ze hebben twee versterkingen aan de zijkanten die de stabiliteit bij abrupte richtingsveranderingen vergroten. Bovendien bevatten ze een nieuwe versie van het KPRSX-systeem om de hele hielzone te beschermen en impacten te absorberen na elke steun, waardoor de kans op blessures wordt beperkt.

De extra groeven aan de voorkant van de voet en zijn specifieke padelzool bieden de nodige stabiliteit om de slagen uit te voeren die de meeste lichaamstechniek vereisen op de 20×10. Daarnaast brengt dit seizoen de OrthoLite®, antibacteriële en op maat gemaakte inlegzool, die uitzonderlijk comfort, ademend vermogen en duurzaamheid biedt.

Babolat Jet Premura 2 Heren Zwart 2024

Asics Solution Swift FF Padel Teal Tint Electric Lime 2024
AANBIEDING: 154,95 €
ADVIESPRIJS: 155,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtgewicht
  • Zool: Clay Court

Babolat Jet Premura 2 Heren Zwart 2024

Het comfort en de ademend vermogen in het spel zijn gegarandeerd met deze schoenen. Dit seizoen heeft Babolat twee ventilatiezones op de bovenkant toegevoegd en een nog lager gewicht dan de vorige modellen om de ademend vermogen aanzienlijk te verbeteren en de opwarming van de voet tijdens de wedstrijd te beperken.

De nieuwe Jet Premura 2 passen perfect bij elk type voet dankzij de Matrix EVO-technologie en de nieuwe inlegzool die in samenwerking met Michelin is ontworpen. Bovendien garanderen de extra groeven in de voorvoet en het ontwerp van de padel-specifieke zool uitzonderlijke grip en vloeiendheid.

En voor de fans van ‘Wolf’ Juan Lebrón, heeft Babolat het ontwerp van de Jet Premura 2 herzien met de kleuren en het logo van de Andalusische speler, die dit seizoen zal strijden om zijn nummer één positie in de Premier Padel ranking te behouden:

Babolat Jet Premura 2 Heren Lebrón 2024

Asics Solution Swift FF Padel Teal Tint Electric Lime 2024
AANBIEDING: 99,95 €
ADVIESPRIJS: 160,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtgewicht
  • Zool: Nieuw Padel

Babolat Jet Premura 2 Heren Lebrón 2024