Head Delta XTR 2023 padel racket, limited edition voor iedereen

We presenteren een van Head’s beste power padel rackets met een geweldige sweetspot, een exclusief model alleen voor veeleisende spelers.

Vandaag analyseren we een van de meest exclusieve padel rackets van de Head padel rackets : de nieuwe Graphene 360+ Delta XTR , een krachtmodel waarmee we ten volle van de baan zullen genieten.

Het is een krachtig racket voor gevorderde of medium level spelers die een level omhoog willen. Het heeft een diamantformaat met een hoge balans, dus het werkt erg goed in aanvallende games, met een bredere sweet spot dan zijn oudere zus, de Head Delta Pro.

Technologieën van de nieuwe blauwe Delta XTR

Het eerste wat je moet weten over de blauwe HEAD Delta XTR is dat het dezelfde mal heeft als het high-end racket, de Head Delta Pro , dus je krijgt een high-end racket voor een prijs die niet herhaald zal worden.

Het verschil is dat de Head Delta XTR een glasvezel oppervlak heeft, dus veel meer speelbaarheid en een grotere sweetspot , terwijl de Delta Pro harder is met een kleinere sweetspot.

Headzwaartekracht Pro 2023

AANBIEDING: € 99,95
Adviesprijs: € 230,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: multifunctioneel
  • Gewicht: 365-375

Head Delta XTR 2023

  • Graphene 360 : exclusief Head-systeem dat uw prestaties op de baan verbetert. Het gebruikt grafeen in zijn constructie, een zeer resistent materiaal.
  • Powerfoam : rubber met een hoge dichtheid om extra kracht te bereiken en te allen tijde een groot comfort te behouden.
  • Smart Bridge : versteviging in het hartgebied die zorgt voor stabiliteit en torsie vermindert bij het raken van de bal.
  • Tailored Tube : verstevigd frame om het risico op breuk door accidentele slagen of schokken te verminderen, waardoor de levensduur wordt verlengd.
  • Geoptimaliseerde Sweet Spot : systeem dat de sweet spot van het racket verbreedt, ons helpt om niet-gecentreerde ballen te corrigeren en onze ongedwongen fouten te verminderen.
Head Delta XTR
Head Delta XTR

Delta XTR limited edition mesmaterialen

Voor de constructie heeft het merk hoogwaardige materialen gebruikt, zoals grafeen om het frame te versterken , wat een grote weerstand en duurzaamheid garandeert. Op deze manier wordt een solide en sterke structuur bereikt.

Voor het oppervlak is glasvezel gebruikt , een elastischer materiaal dan carbon, waardoor de bespeelbaarheid wordt verbeterd. Bij deze gelegenheid is de afwerking glad, daarom zullen platte slagen onze beste bondgenoten zijn. In de kern is foam gebruikt, een zachter rubber dan eva en dat zorgt voor een spectaculaire touch.

Head Delta XTR recensie

Naar onze mening is het een krachtig racket dat qua comfort niet teleurstelt, dus we zullen genieten van een geweldige baloutput en minder trillingen bij het slaan.

Het is ook redelijk handelbaar, aangezien het gewicht varieert tussen 365 – 375 gram. De padel racket heeft geen hoes, maar je kunt hem zowel in de padel racketas als in de Head padelrugzakken dragen.

Review over salvo’s en spikes

De Delta XTR is een racket ontworpen om aan te vallen , voor de aanvallende speler. Door een hoge balans te hebben en een diamantvorm te hebben, zorgt het voor een goede stoot dichtbij het net, waardoor we krachtige volleys kunnen uitvoeren en de bal gemakkelijker x 3 kunnen krijgen.

Onze indruk is dat het een geweldige baloutput heeft en weinig kracht nodig heeft om de bal er snel uit te krijgen.

Pala Head Delta XTR
Pala Head Delta XTR

verdedigend spel

Hoewel het over technologieën beschikt die het slagoppervlak vergroten, heeft dit model een sweet spot bovenaan en breed.

Als de rivaal ons onder druk zet met agressieve schoten, reageert hij onderaan de baan in uitstekende vorm om terug te keren met lange lobs, waarbij hij de bal te allen tijde voelt.

Aanraking en trillingsabsorptie

De combinatie van materialen en de FOAM-kern geven het een semi-zachte touch , dus het absorbeert trillingen heel goed, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak.

Bovendien verbetert het in het hart geïntegreerde Smart Bridge-systeem de stabiliteit, waardoor wordt voorkomen dat trillingen naar onze arm gaan.

Kortom, het is een redelijk comfortabel racket om onze veeleisende wedstrijden zonder ongemakken mee te spelen.

Onze mening is dat we voor een racket staan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dat we aanbevelen aan aanvallende spelers met een gevorderd en gemiddeld niveau , aangezien het een Head-racket is dat zich snel aanpast.

Je kunt ook genieten van een exclusieve afwerking in blauwe tinten en fluorescerende gele details die de aandacht van al je tegenstanders trekken.