Head Graphene 360+ Delta XTR
 • Head Graphene 360+ Delta XTR
 • Head Graphene 360+ Delta XTR

Head Graphene 360+ Delta XTR

PVP: € 190,08
€ 66,07
-66% Head Padel
Head Graphene 360+ Delta XTR padel racket | Geniet van een van de limited edition Head-rackets voor de beste prijs, een krachtig model dat een zeer goede punch biedt zonder de controle erover te verliezen
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Head Graphene 360+ Delta XTR Limited Edition 2023

Geniet van meer kracht in elk van je slagen met het Graphene 360+ Delta XTR padel racket, een van de meest exclusieve padel rackets in de Head 2022-padel racketcollectie. Dankzij de diamantvorm en medium - hoge balans, zal het je helpen in het spel van aanval, hoewel het is gemaakt met flexibele materialen om de controle of sensaties niet te verliezen.

Het beschikt ook over geoptimaliseerde sweetpot-technologie die de sweet spot verbetert. Voor de constructie heeft het koolstof in het framegebied en glasvezel voor een meer elastische aanraking. Het heeft ook Graphene 360+ technologie voor superieure prestaties en dankzij de schuimrubberen kern biedt het een uitzonderlijke aanraking.

Kop Delta Elite rood en zwart, kenmerken:

 • Met de Head Graphene 360+ Delta XTR maak je de krachtigste foto's.
 • Binnenschuim power foam voor de output en kracht die je nodig hebt.
 • Op maat gemaakte buistechnologie die de hele omtrek versterkt.
 • Constructie met grafeen en glasvezel oppervlak.
 • Verwaarloos de controle niet dankzij de Sweet Pot-technologie.
 • Ontworpen met een diamantvorm en de balans naar boven.
 • Stabiel en solide slaan met het nieuwe slimme brughart.
 • Het behoort tot de meest exclusieve serie Head 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor spelers van gemiddeld of hoog niveau die de bal graag hard slaan, want het is een krachtig padel racket dat je zal helpen bij het aanvallende spel, maar zonder de controle of het comfort te verliezen dankzij het gebruik van meer flexibele materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de Head limited edition rackets is, zullen er maar weinigen kunnen genieten van de beste technologieën van het merk en van een spectaculair design. Dit seizoen combineert het blauwe tinten met het logo en kleine details in fluorescerend geel.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen, technologische systemen en mooie ontwerpen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten, dus wacht niet langer en rust jezelf uit met de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en kleding.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent, Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten