Babolat laat je in 2024 padel spelen in de kleuren van Juan Lebrón

El ‘Lobo’ en Babolat blijven samen voor 2024 met een collectie rackets die maximale kracht en precisie bij elke slag garanderen

Juan Lebrón zet opnieuw zijn handtekening op de nieuwe exclusieve collectie van Babolat pádel 2024, het jaar waarin hij zal proberen de eerste positie in de ranglijst te heroveren, die hij de afgelopen drie seizoenen heeft gedomineerd.

De vernieuwde modellen van de Technical Viper, Technical Veron en Technical Vertuo verschijnen op het toneel, aangepast aan de kenmerken van de Andalusische speler, evenals accessoires in de vorm van schoenen, hoodies en padeltassen, zodat je dezelfde ervaring kunt beleven als Juan Lebrón, zowel op als buiten de baan.

Nieuwe collectie padelrackets Babolat Juan Lebrón 2024

Nieuwe rackets Babolat Juan Lebrón 2024
Voel de kracht van de ‘Lobo’ in je handen met de vernieuwde ontwerpen van Babolat

De prestigieuze Franse merk beschrijft Juan Lebrón als een aanvaller met bewonderenswaardige technische vaardigheden en tactisch inzicht die perfect passen bij de kenmerken van de Technical-serie, waarvan de rackets millimeterprecieze kracht bieden.

De drie modellen waarmee de ‘Lobo’ het komende seizoen zal concurreren, zijn ontworpen om maximale precisie en comfort bij elke slag te garanderen, zodat je je alleen op het spel hoeft te concentreren, net zoals de nummer één spelers doen.

Babolat Technical Viper Juan Lebrón 2024

Babolat Technical Viper Juan Lebrón 2024
AANBIEDING: 379,95 €
Normale prijs: 380,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365 gram

Babolat Technical Viper Juan Lebrón 2024

De vernieuwde Technical Viper maakt opnieuw zijn opwachting na een van de best verkochte rackets van het afgelopen seizoen te zijn geweest. Met een diamantvorm en een harde touch, heeft het zachte en flexibele vezels op het oppervlak die zorgen voor een geweldige balsnelheid zonder al te veel inspanning bij het slaan.

Bovendien zorgt de HPS-technologie voor een perfecte verdeling van de gaten volgens de vorm van het racket om de precisie bij elke bal te vergroten, terwijl de ruwe afwerking een duivels effect genereert dat tegenstanders aan de achterkant van de baan zal laten lijden.

Babolat Technical Veron Juan Lebrón 2024

Babolat Technical Veron Juan Lebrón 2024
AANBIEDING: € 259,95
ADV: € 260,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365 gram

Babolat Technical Veron Juan Lebrón 2024

Dynamic power en precisie zijn gegarandeerd met dit model, ontworpen om het spel dichtbij het net te domineren. De diamantvorm en hardheid maken het een perfect wapen voor spelers die het punt willen winnen met een drievoudige smash.

De Technical Veron heeft een oppervlak dat koolstof en glasvezel combineert voor een krachtige balafgifte. Bovendien is het een zeer handelbare pala die, net als de rest van de lijn van ‘Lobo’-pala’s, is uitgerust met het Smart Buttcap-systeem waarmee de riem kan worden verwijderd voor extra personalisatie.

Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón 2024

Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón 2024
AANBIEDING: 199,95 €
PV: 200,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 355 gram

Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón 2024

Het Vertuo-model kenmerkt zich door zijn explosiviteit om aanvallende slagen in elke situatie van het spel te bevorderen. Met een diamantvorm en een grotere sweetspot, is het een racket dat kracht beloont, zelfs als de techniek in de slag niet optimaal is.

Zijn kern bestaat uit drie verschillende EVA-lagen die stijfheid aan de buitenkant bieden en een zacht gevoel in het midden, wat zorgt voor een goede baluitgang. Daarnaast maakt zijn 3D Spin-technologie het mogelijk om meer effect aan de bal te geven en controle te hebben om de beste versie van elke speler te laten zien in volleys en smashes.

Loop en kleed je als de ‘Wolf’

De samenwerking tussen Babolat en Juan Lebrón omvat ook de lancering van de officiële kleding die de gaditaanse speler zal dragen tijdens elk toernooi.

Benadruk de vernieuwde versie van de tennisschoenen van Juan Lebrón, de Jet Premura 2 Heren, met opvallende afwerkingen die rood, wit en cyaanblauw combineren en voorzien zijn van een wolfsinsigne. Met de gemengde zool zijn ze de perfecte bondgenoten om grip en stabiliteit te bieden bij elke beweging op de 20×10 baan.

Naast de officiële kleding van ‘de Wolf’, brengt Babolat ook opnieuw de Juan Lebrón Hood Sweat hoodies van 100% gerecycled polyester uit in rood en cyaangroen, evenals de Juan Lebrón RH Padel rackettas met een capaciteit van maximaal 56 liter, afmetingen van 30 x 37 x 63 centimeter en ruimte voor maximaal vier rackets.