Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024
 • Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024
 • Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024

Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024

PVP: € 314,05
€ 314,01
-1% Babolat
Babolat Technical Viper Juan Lebron 150137 | Ontvang het nieuwe padel racket van Juan Lebrón, het Technical Viper model dat Babolat heeft ontwikkeld met verbeterde technologieën en een speciaal ontwerp voor de speler
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 24 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Viper Juan Lebron PadelRacket

We hebben nu een van de meest exclusieve Babolat 2024 padel rackets beschikbaar: de nieuwe Technical Viper padel racket van Juan Lebron. Zoals gebruikelijk heeft het een diamantvorm met een hoog evenwicht om maximale kracht te bereiken, waardoor het bovenin heel goed werkt en de bal x 3 gemakkelijk uit het spel haalt.

Zoals zijn voorganger heeft een constructie in koolstof, koolstof en 12k weefsel in de vlakken gebruikt, wat een droger gevoel geeft. Binnenin bevat het X-eva rubber voor ongeëvenaarde sensaties bij het raken. Tot slot zijn de vlakken ruw, wat de effecten verbetert, en de anti-vibratietechnologie maakt spelen zonder armongemak mogelijk.

Babolat Technical Viper Juan Lebron zilver en rood, kenmerken

 • Diamantvorm met hoog evenwicht voor meer slagkracht van de Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024.
 • Koolstof is gebruikt in zijn constructie, met 12k weefsel in de vlakken voor meer weerstand.
 • Comfortabel gevoel, zonder sensaties te verliezen met de X-eva rubber kern.
 • Nieuwe verdeling van de gaten die de prestaties van het padel racket verbeteren.
 • Krijg meer effect op de bal met de 3D Spin+ technologie die ruwheid creëert.
 • Inclusief Vibrasorb-systeem, een technologie die trillingen tot een minimum beperkt.
 • Nieuw Smart Buttcap-systeem waarmee het veiligheidskoord gemakkelijk kan worden vervangen.
 • Collectie van high-competition padel rackets Babolat 2024.

Voor wie is het bedoeld? Naar onze mening is het bedoeld voor spelers met een expert of hoog niveau, die gewend zijn dicht bij het net te spelen en daarom op zoek zijn naar een krachtig padel racket, dat hen helpt bij hoge ballen om meer kracht in hun slagen te kunnen zetten.

Waarom zal het je bevallen? Omdat het deel uitmaakt van de serie officiële producten van Juan Lebrón, een van de beste spelers van het circuit. Het heeft dus een exclusief ontwerp, dat zwart, rood en zilver combineert met de tekening van de wolf en bovendien zijn eigen koffer - echt spectaculair!

Ontdek meer over het merk BABOLAT

Verkrijg de nieuwe collectie van Babolat Padel, een van de merken met de meeste projectie op de markt. Elk seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, paddle tassen en ook sets van de hoogste kwaliteit om padel te spelen, zodat je op je beste niveau kunt presteren.

Sinds een paar seizoenen is het een van de sponsors van de World Padel Tour, waar je Juan Lebrón kunt zien concurreren met hun producten. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het veld met Babolat - we verzekeren je dat je niet teleurgesteld zal worden!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten