Padeltas Babolat Holder Padel Lite zwarte
  • Padeltas Babolat Holder Padel Lite zwarte
  • Padeltas Babolat Holder Padel Lite zwarte

Padeltas Babolat Holder Padel Lite zwarte

PVP: € 64,95
€ 54,95
-16% Babolat
Babolat Holder Padel Lite zwarte racketas | Laat niets thuis met de nieuwe Holder Padel Lite padel racketas van Babolat, die is ontworpen met twee vakken waarin je al je materiaal kunt opbergen

Babolat Holder Padel Lite zwarte padeltas

Je hebt al de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Babolat beschikbaar, waar je uit een grote verscheidenheid kunt kiezen welke je het leukst vindt. Een daarvan is de Holder Padel Lite die is ontworpen in het zwart en perfect is voor het vervoeren van uw rackets en sportuitrusting.

Wat de ruimte betreft, hij is ontworpen met twee zeer ruime vakken, waarin je maximaal twee rackets en materiaal zoals kleding of schoenen kunt opbergen. Hij heeft ook twee handvatten die je naar wens kunt verstellen om hem als een tas in je hand te dragen en wordt een van je favorieten!

Babolat Holder Padel lite tas in zwart, kenmerken

  • De Babolat Holder Padel Lite is ontworpen in het zwart met fuchsia details.
  • Hij heeft twee handvatten waarmee je hem als tas in de hand kunt dragen.
  • Hij heeft afmetingen van 26 x 30 x 49 cm en een inhoud van 35 liter.
  • Twee grote vakken waarin je al je materiaal kwijt kunt.
  • Ontworpen met hoogwaardige materialen om slijtage te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Babolat 2023 sporttassen.

Voor wie is het? Dit model is perfect voor al die mensen die op zoek zijn naar een tas die veel ruimte heeft om al je apparatuur naar wedstrijden of de sportschool te vervoeren. Bovendien is hij dankzij de handgrepen zeer comfortabel om van de ene plaats naar de andere te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hij heeft meerdere vakken en veel ruimte zodat je al je spullen geordend mee kunt nemen. Het is ook ontworpen in het zwart met enkele details in fuchsia, zodat het niet moeilijk voor je zal zijn om te combineren met je kleding.

Lees meer over het merk BABOLAT

In 2010 begon Babolat Padel zijn carrière in padel en lanceerde hij zijn eerste collectie. Met veel werk en moeite heeft het zich in de sector geconsolideerd met zeer concurrerende producten die zijn aangepast aan alle soorten doelgroepen en games.

Bovendien is het een van de sponsors geworden van de Padel World Padel Tour, met de vertegenwoordiging van enkele van de meest opvallende spelers op de ranglijst.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten