Babolat Air Vertuo 2023
  • Babolat Air Vertuo 2023
  • Babolat Air Vertuo 2023

Babolat Air Vertuo 2023

PVP: € 180,00
€ 111,96
-38% Babolat
Powerpadel racket Babolat Air Vertuo 2023 | Koop dit nieuwe Babolat-racket voor de beste prijs, een model dat wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en dat zorgt voor punch in de slag zonder in te boeten aan comfort
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Vertuo padelracket

Ontvang de nieuwste producten om padel te spelen, in onze online winkel hebben we de beste merken! We presenteren het nieuwe rode en blauwe Air Vertuo padel racket uit de Babolat Padel 2023 Easy Power-serie, gemaakt met een heel licht gewicht, zodat je snel kunt reageren op elke rivaliserende bal.

Op de baan valt hij op door zijn punch dankzij het extra grote diamantformaat in combinatie met de enigszins hoge balans. Het geeft ook zeer goede sensaties bij het slaan, omdat het is gemaakt van glasvezel en zwart eva-rubber. Verder heeft hij een Smart Buttcap koord, een anti-vibratie systeem en als nieuwigheid een grove afwerking op de vlakken waarmee je de bal meer spin kunt geven.

Babolat Air Vertuo blauw en rood kenmerken.

  • 3D Spin-afwerking die ruwheid geeft aan de vlakken van de Babolat Air Vertuo 2023.
  • Extra power door zijn oversized diamantformaat en iets hogere balans.
  • Meer elastische aanraking met het gebruik van zachte vezels in de constructie.
  • Ongelooflijke aanraking met het zwarte eva-rubber van de kern.
  • Slim Buttcap-systeem om eenvoudig de veter van het mes te verwisselen.
  • Boorsysteem dat de duurzaamheid en weerstand verhoogt.
  • Minder schadelijk spel dankzij de vibrasorb-technologie van de vuist.
  • Babolat Padel 2023 racketcatalogus heren.

Voor wie is het? We raden het aan voor sporters die regelmatig spelen en die op zoek zijn naar extra kracht en uitstekende beheersbaarheid, omdat de nieuwe Air Vertuo perfect voldoet vanwege zijn vorm, balans en gewicht van ongeveer 345 gram.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, zal het dankzij zijn meer elastische touch en lichte gewicht niet moeilijk voor je zijn om eraan te wennen en zul je genieten van geweldige prestaties. Bovendien keert hij dit seizoen terug met een heel cool ontwerp in blauw met rode details in het centrale gedeelte van het blad.Spectaculair!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten