Babolat Air Viper 2022
  • Babolat Air Viper 2022
  • Babolat Air Viper 2022

Babolat Air Viper 2022

PVP: € 264,47
€ 239,63
-10% Babolat
padel racket de padel Babolat Air Viper 2022 | Domineer het net met dit Babolat padel racket, een high-end model dat opvalt door zijn kracht en hanteerbaarheid dankzij de gebruikte materialen en het gewicht.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Viper Blauwe padel racket

Ontdek in onze online winkel al het nieuws van Babolat Padel 2022 . Een nieuwe editie van het Air Viper padel racket keert terug, een model dat behoort tot de geavanceerde serie en dat kracht levert in het slaan, de Explosive-serie . Dankzij het oversized diamantformaat met hoge balans, biedt het punch maar verwaarloost het de beheersbaarheid niet.

Het heeft een vrij licht gewicht, ongeveer 355 gram. Het is ook gemaakt van koolstof en 16k-stof samen met x-eva-rubber om de beste sensaties van kracht, controle en comfort te bereiken. Het heeft ook ruwheid en een anti-vibratiesysteem om armongemakken te voorkomen.

Babolat Air Viper zwart en blauw, kenmerken

  • De Babolat Air Viper 2022 is gemaakt van 16k carbon stof.
  • Goede punch dankzij het oversized diamantformaat met medium - hoge balans.
  • X-eva-technologie in de kern, dat wil zeggen 3 lagen waar het interieur zachter is.
  • Zeer handzaam dankzij het lagere gewicht om snel in de buurt van het net te raken.
  • Gatenpatroonsysteem dat de boorverdeling verbetert.
  • Geef de bal meer spin dankzij het 3D Spin+ reliëfoppervlak .
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij de vibrasorb-systeemtechnologie van de manchet.
  • Meest geavanceerde serie Babolat Padel 2022 rackets .

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers van een gevorderd niveau die op zoek zijn naar extra kracht, omdat het een krachtig padel racket is, maar een racket dat controle of beheersbaarheid niet verwaarloost en geweldige sensaties in de buurt van het net biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte Babolat-rackets is, omdat het erg populair is vanwege zijn prestaties op het veld. Het komt ook terug met een verbeterd beeld in de kleuren blauw, zwart en zilver, een spectaculaire combinatie!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten