Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Asics Larga Brilliant White
  • Muñequera Asics Larga Brilliant White

Asics lange briljante witte polsband

PVP: € 11,00
€ 9,95
-10% Asics
Asics Long Brilliant White padelpolsbandjes | Laat de hitte je er niet van weerhouden om op zomerdagen padel te spelen dankzij de lange polsband van het merk Asics, perfect om zweet van je gezicht te verwijderen

Asics lange polsband in wit

Voorkom dat zweet op je handen terechtkomt dankzij de lange witte padelpolsband, een accessoire dat beschikbaar is in de nieuwe Asics 2022-collectie. Ze zijn ontworpen in een lang formaat waardoor het perfect is om tijdens wedstrijden zonder handdoek te doen.

Het zal je voornamelijk helpen om het zweet van je voorHead te verwijderen terwijl je speelt en dat van je armen te absorberen, zodat het niet in je handen terechtkomt en het padel racket dus wegglijdt. Daarnaast zijn ze ook een grote hulp voor mensen die uit een blessure komen, omdat je slechte bewegingen vermijdt.

Asics witte lange polsband met zwart logo, kenmerken

  • De Asics Brilliant White is een groot formaat en helpt je het zweet van je voorHead te vegen.
  • Gemaakt van 72% katoen, 12% polyamide, 9% polyester en 7% elastaan.
  • Het wordt verkocht in een verpakking van één eenheid.
  • Groot zweetabsorptievermogen.
  • Beschermt de pols tegen mogelijke verwondingen
  • Accessoires om padel te spelen Asics Padel.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor mensen die overmatig zweten willen tegengaan zonder een ongemakkelijke handdoek te hoeven gebruiken tijdens het spelen om te voorkomen dat het zweet in de ogen of handen komt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je zelfs op de heetste dagen comfortabel kunt spelen terwijl je nog steeds een kledingstuk draagt met een wit ontwerp en een zwart logo, ideaal om te combineren met elk kledingstuk of met je racket.

Lees meer over het merk ASICS

We kennen allemaal de kwaliteit van Asics Padel, een maatstaf voor veel atleten. Onder Alma sana in corpore wordt Sano in deze veeleisende sector gepresenteerd als een van de grootste fabrikanten van sportkleding, padelrackets, schoenen en andere accessoires.

Al haar producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, naast dat ze vertegenwoordigd zijn op de padelbanen via haar ambassadeur Pablo Lima, een professionele World Padel Tour-speler.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten