Padelrugzak Wilson Bela Padel Backpack zwart
  • Padelrugzak Wilson Bela Padel Backpack zwart
  • Padelrugzak Wilson Bela Padel Backpack zwart

Padelrugzak Wilson Bela Padel Backpack zwart

PVP: € 80,00
€ 61,96
-23% Wilson Padel
Wilson Bela Padel Backpack zwarte kleine rugzak | Word volledig uitgerust met de rugzakcollectie van het merk Wilson, waar je de Bela Padel-rugzak kunt vinden die is ontworpen in het zwart
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wilson Bela Padel Backpack zwarte padelrugzak

Laat niets thuis met de nieuwe collectie Wilson-rugzakken die je al kunt kopen in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Bela Padel-rugzak die is ontworpen met polyesterweefsel dat een grotere slijtvastheid biedt.

Wat de ruimte betreft, is het ontworpen met een thermopocket waarin u het racket kunt opbergen en beschermen tegen temperatuurschommelingen. Aan de andere kant heeft het een Headvak om al je materiaal in op te bergen en een ander vak aan de bovenkant om kleinere voorwerpen in op te bergen.

Wilson Bela Padel Rugzak in zwart, kenmerken

  • De Wilson Bela Padel rugzak is onderdeel van de Fernando Belasteguín collectie.
  • De handvatten zijn gewatteerd zodat ze comfortabel te vervoeren zijn.
  • Headvak met binnenverdeling om je materiaal in op te bergen.
  • Thermo compartiment om het racket in te vervoeren.
  • Ontwerp in zwart met witte details.
  • Je vindt het binnen de nieuwe Wilson 2023 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Het is een ideale tas voor mensen die niet op zoek zijn naar een palettas die te groot en moeilijk te vervoeren is, omdat je dankzij zijn formaat net genoeg op een geordende en beschermde manier kunt dragen. Het is ook zeer resistent door de gebruikte materialen, zodat je er lang mee kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het deel uitmaakt van de collectie van de speler Fernando Belasteguín, daarom is het ontworpen met de handtekening aan de binnenkant. Bovendien is hij heel gemakkelijk te combineren met al je kleding dankzij het feit dat hij in het zwart is ontworpen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten