Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Bela Super Tour padel bag rood
  • Padeltas Wilson Bela Super Tour padel bag rood
  • Padeltas Wilson Bela Super Tour padel bag rood

Padeltas Wilson Bela Super Tour padel bag rood

PVP: € 120,00
€ 107,00
-11% Wilson Padel
padel racketas met thermostaat Wilson Bela Super Tour Padeltas rood | Vervoer al je uitrusting naar de wedstrijden met de Bela Super Tour padel racketas van het merk Wilson, die is ontworpen met ruimte voor het racket en Headvak
Schrijf een beoordeling

Wilson Bela Super Tour padel bag rood

Je hebt al de nieuwe online catalogus van Padeltass beschikbaar, waar je een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden waaruit je het model kunt kiezen dat je het leukst vindt. Binnenin vind je de Bela Super Tour padel racketas van Wilson die deel uitmaakt van de officiële collectie van de speler Fernando Belasteguín.

Beginnend met de compartimenten vinden we een Headcompartiment van voldoende grootte, zodat u kleding of padelaccessoires kunt opbergen. Ook zijn er twee zijkanten meegeleverd om het racket in op te bergen, waarvan één voorzien is van thermoprotectie zodat deze geen schade oploopt door de temperatuur.

Wilson Bela Super Tour tas in rood, kenmerken

  • De Wilson Bela Super Tour padel racketas is ontworpen in het rood met zwarte details.
  • Binnenin zit een indelingssysteem om alles geordend te vervoeren.
  • Gevoerde en verstelbare handvatten om het transport comfortabel te maken.
  • Apart vak om schoenen in op te bergen.
  • Twee zijvakken aangegeven om de rackets in op te bergen.
  • Verkrijgbaar in de Wilson 2023 Padeltas-catalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitstas om mee te nemen naar wedstrijden en die ook genoeg ruimte heeft om al het padelmateriaal ordelijk op te bergen.We verzekeren je dat het een van je favorieten zal worden!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het rode ontwerp met zwarte details, het meest opvallend! Het maakt ook deel uit van de exclusieve collectie van de speler Fernando Belasteguín, daarom is de handtekening van de speler opgenomen op de handvatten en op de zijkanten van de Padeltas.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten