Padeltas Wilson Bela Super Tour Padel Bag zwart
  • Padeltas Wilson Bela Super Tour Padel Bag zwart
  • Padeltas Wilson Bela Super Tour Padel Bag zwart

Padeltas Wilson Bela Super Tour Padel Bag zwart

PVP: € 120,00
€ 107,95
-11% Wilson Padel
Wilson Bela Super Tour Padel Bag zwart | Koop de nieuwe Wilson Padeltas-collectie waar je de rugzak kunt vinden die de professionele speler Fernando Belasteguín meeneemt naar de wedstrijden

Padeltas Wilson Bela Super Tour Padel Bag zwart

Je hebt al het nieuwe seizoen racketassen en rugzakken van het merk Wilson beschikbaar, waar je uit een grote verscheidenheid aan modellen degene kunt kiezen die het beste bij je past. Binnenin vind je de Bela Padeltas die deel uitmaakt van de collectie van de speler Fernando Belasteguín.

Wat betreft de ruimte, het is een van de grootste omdat het twee zakken heeft om de padel racket in op te bergen, een daarvan is thermo om te voorkomen dat de materialen onderhevig zijn aan temperatuurveranderingen. Hij is ook zeer comfortabel te vervoeren dankzij de twee gewatteerde handgrepen waarmee hij is ontworpen.

Wilson Bela Super Tour Bag racketas in zwart, kenmerken

  • De Wilson Bela Super Tour Bag Padeltas maakt deel uit van de Fernando Belasteguín collectie.
  • Gevoerde handgrepen om het transport comfortabel te maken.
  • Thermopocket waarin u uw rackets beschermd kunt vervoeren.
  • Afmetingen ongeveer 60 x 31 x 31 cm.
  • Kleiner vak om sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Het heeft een apart vak waarin je je schoenen of vuile kleding kunt opbergen.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padel racketassen en rugzakken.

Voor wie is het? Het wordt een ideale tas voor al die spelers die normaal gesproken veel materiaal meenemen naar wedstrijden, want deze tas wordt een van de grootste in de hele collectie zodat je alles geordend kunt opbergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een tas van hoge kwaliteit is die is vervaardigd met stoffen zoals polyester, wat een grote weerstand biedt om slijtage te voorkomen. Het is ook ontworpen in het zwart met de merknaam in het wit, ongetwijfeld een zeer elegante combinatie.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten