Wilson ProStaf V2 ALT
  • Wilson ProStaf V2 ALT
  • Wilson ProStaf V2 ALT

Wilson ProStaf V2 ALT

PVP: € 315,00
€ 170,85
-46% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 ALT padelracket | Uitstekende controle vanaf de onderkant van de baan met dit geavanceerde Wilson-racket, een model dat de beste technologieën en materialen van het merk combineert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff V2 ALT 2023 padel racket

Presteer op je beste niveau met een van de nieuwigheden die Wilson Padel 2022 ons dit seizoen presenteert.Koop het Pro Staff V2 ALT zwarte padel racket voor de beste prijs met blauwe details, een model gemaakt van carbon voor een sterke en solide structuur. Het heeft ook zacht rubber om meer sensaties te geven bij het slaan.

Wat de kenmerken betreft, merken we dat het meer controle biedt bij het slaan, omdat het een rond formaat en een meer ingesloten balans heeft. De vliegtuigen zijn ook afgewerkt met wat reliëf, wat ons zal helpen om onze opnamen meer effect te geven. Eindelijk zal je hem met veel comfort kunnen vasthouden dankzij de sublieme grip met de nieuwe polsband.

Wilson Pro Staff V2 ALT zwart en blauw, kenmerken

  • Meer controle met de Wilson Pro Staff V2 ALT 2022 dankzij zijn ronde vorm en lage balans.
  • Dankzij de carbonconstructie is de structuur sterk en stijf.
  • Eva zachte rubberen kern om het gevoel van comfort bij het slaan te verbeteren.
  • Nieuw perforatiesysteem dat de grip op de bal verbetert.
  • Subliem manchetontwerp gecombineerd met een nieuw verstelbaar koord om de pols.
  • Hij zal al onze fouten vergeven.
  • Besturingsracket dat ook in het aanvalsspel niet teleurstelt.
  • Een van de nieuwe Wilson 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op de speler van hoog of gemiddeld niveau die prioriteit geeft aan controle over kracht, aangezien de nieuwe Staff V2 ALT een groot slagoppervlak heeft dat ons veel zal helpen bij verdedigend spel om de bal gemakkelijk terug te brengen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege zijn prestaties op het circuit, maar ook vanwege het verfijnde ontwerp, aangezien het zwart combineert met een blauw centraal logo en enkele witte details. Zonder twijfel een van de meest elegante rackets in de collectie om je tegenstanders mee te verblinden!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten