Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Naya Classic Edition
  • Vibora Naya Classic Edition

Vibora Naya Klassieke Editie

PVP: € 215,00
€ 193,50
-10% Vibora
Vibora Naya Classic Edition padel racket | Een van de beste Vibora damesrackets is terug, een zeer goed uitgebalanceerd, licht en hanteerbaar model waarmee je je beste foto's kunt maken op het veld
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Vibora Naya Classic Edition

Rust jezelf uit met het laatste nieuws van de beste merken in onze online winkel. We presenteren het nieuwe Naya Classic Edition fuchsia padel racket, een model dat beschikbaar is in de nieuwe Vibor-a Padel 2022-collectie. Het wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid dankzij het oversized formaat en meer gerichte balans.

Omdat het een racket voor vrouwen is, is het ontworpen met een laag gewicht, dus het is zeer beheersbaar. Voor de structuur is 100% koolstof met 3k-stof op het oppervlak gebruikt. Het biedt ook veel zoetheid dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant, waardoor het voor meer sensaties zorgt.

Vibor-a Naya Classic Edition roze, kenmerken

  • De Vibora Naya Classic Edition heeft een laag gewicht, ongeveer tussen de 355 - 365 gram.
  • Veelzijdige damespadel racket, in overmaats malformaat en met balans.
  • Geweldige baloutput en minder trillingen met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Koolstofstructuur en versterkt hartgebied.
  • 3k-stofoppervlak dat het meer weerstand geeft.
  • Effen materiaaldesign met centraal logo en details in fuchsia.
  • Verkrijgbaar in de Vibor-a 2022 damesracketcollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor vrouwen van gevorderd of hoog niveau die op zoek zijn naar een hanteerbaar veelzijdig padel racket, omdat het dankzij de vorm, balans en gewicht van de Naya uitzonderlijke prestaties op het veld biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat in deze editie elk detail van de esthetiek is verzorgd, zul je genieten van een fantastisch Vibora padel racket voor dames. Het keert terug met een gladde, matte afwerking in zichtbaar carbon en alle roze details, spectaculair!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten