Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Star Vie Metheora Pro Dorado 2021
  • Paletero Star Vie Metheora Pro Dorado 2021
  • Paletero Star Vie Metheora Pro Dorado 2021
  • Paletero Star Vie Metheora Pro Dorado 2021

Star Vie Metheora Pro Gold 2021 padeltas

PVP: € 79,95
€ 52,95
-34% Star Vie
Star Vie Mettheora Pro gouden en zwarte padeltas | Nieuw verticaal ontwerp van de Mati Díaz-padeltas, een Star Vie-padeltas met grote capaciteit en thermotechnologie om te vervoeren wat je nodig hebt

Star Vie Metheora Pro-tas van Mati Díaz

Kies de tas die je nodig hebt uit de nieuwigheden van Star Vie Padel 2021. Ontdek de nieuwe gouden Metheora Warrior Pro padel racketas, de officiële Mati Díaz-tas waarmee je meerdere scheppen kunt vervoeren en je schoenen kunt scheiden dankzij het exclusieve compartiment.

Als belangrijkste nieuwigheid presenteert het een nieuw verticaal ontwerp en bevat het 2 zijden voor padel rackets, beide met thermotechnologie. Er zijn resistente materialen zoals polyester yacard en PVC gebruikt om een goede duurzaamheid te garanderen, evenals verstelbare en gewatteerde handgrepen.

Metheora Pro-tas van Mati Díaz, kenmerken

  • De Star Vie Metheora Pro Gold 2021 heeft een verticaal design en afmeting 60 x 33 x 34 cm.
  • Het bevat 2 zijden voor padel rackets die zijn bekleed met thermisch materiaal.
  • Gewatteerde beschermingen op het lendengedeelte en de handgrepen.
  • Onafhankelijk compartiment om schoenen en vuile kleding te ventileren.
  • Verstelbare handvatten en kleine vakjes voor sleutels, portemonnee of mobiel.
  • Nieuwe collectie Starvie Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Atleten die meestal douchen na het spelen, brengen dus meestal veel uitrusting mee naar hun wedstrijden. Daarom hebben ze een grote en robuuste palletero nodig om alles wat ze nodig hebben naar de voet van de baan te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de officiële Mati Díaz-tas is, deelt het ook een ontwerp in zwarte en gouden tinten met de nieuwe Star Vie Metherora Warrior 2021. Het bevat ook de handtekening en het logo van de speler op de voor- en zijkant.

Lees meer over het merk STAR VIE

Maak kennis met al het nieuws dat StarVie Padel dit seizoen voorstelt. Het heeft zich ingespannen om nieuwe technologieën te implementeren in elk van zijn rackets, kits, padel rackets en accessoires, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor het publiek.

In de afgelopen jaren is het het officiële merk van de World Padel Tour geworden en professionele spelers van het niveau van Franco Stupa, Mati Díaz of Carolina Navarro zijn enkele van degenen die trots hun producten op de baan laten zien.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten