Siux Electra ST3 Go 2024
  • Siux Electra ST3 Go 2024
  • Siux Electra ST3 Go 2024

Siux Electra ST3 Go 2024

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Siux
Siux Electra ST3 Go ST3GO | De Siux Electra ST3 Go, die stijl en prestaties combineert, is ideaal voor middenniveau spelers die hun spel willen verbeteren. Wees de eerste om het op de baan te proberen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra ST3 Go Padelracket

Ontdek de Siux Electra ST3 Go 2024, een uitzonderlijk racket in de Go-serie van Siux, perfect voor middenniveau spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Het elegante ontwerp in zwart en goud valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn onberispelijke esthetiek op de baan.

Dit hybride racket met een gemiddelde balans en een gewicht van 355 tot 375 gram, zorgt voor superieure wendbaarheid en uitzonderlijke controle, waardoor het veelzijdig is bij elke slag. De combinatie van koolstof en Fiber Glass in de buisvormige structuur, samen met de kern van EVA Hard rubber, biedt een medium-hard gevoel en solide controle bij elke impact.

Kenmerken van het Siux Electra ST3 Go 2024 padel racket

  • Buisvormige structuur samengesteld uit 50% koolstof 3K en 50% Fiber Glass.
  • Koolstof 3K gezichten voor meer flexibiliteit en controle.
  • Kern van EVA Hard rubber, biedt een medium-hard gevoel en stevigheid bij de impact.
  • Dampeners van Shockout anti-vibratiesysteem voor comfortabeler spelen.
  • Behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor middenniveau spelers die op zoek zijn naar een gebalanceerd racket met een traanvorm, die een uitstekende sweet spot biedt en een gecentreerd evenwicht voor extra kracht bij de slag.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Siux Electra ST3 Go vanwege zijn uitzonderlijke prestaties in zowel aanval als verdediging, en het heeft ook een aantrekkelijke esthetiek met een combinatie van zwart en geel in een glanzende afwerking.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat bekend om zijn constante innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Hun rackets, zoals de Electra ST3 Go, zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen stijl en prestaties.

Bovendien hebben ze vertegenwoordiging in de World Padel Tour met Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno onder andere professionele spelers. Wacht niet langer en verkrijg de nieuwe producten in onze winkel.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten