Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024
  • Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024
  • Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024

Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024

PVP: € 295,00
€ 294,95
-1% Siux
Siux Electra ST3 Stupa Pro ST3PRO | De Siux Electra ST3 Stupa Pro, met zijn evenwicht tussen kracht en controle, is ideaal voor gevorderde spelers. Ervaar de prestaties en domineer de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 17 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra ST3 Stupa Pro Padelracket

Ontdek de Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024, een hoogwaardige padelracket ontworpen voor de meest veeleisende spelers. Als je precisie en kracht op de baan zoekt, is deze racket je perfecte bondgenoot, omdat de zandachtige afwerking de effecten opmerkelijk verbetert.

Dankzij het hybride ontwerp en de middelmatige balans biedt het een uitzonderlijk evenwicht tussen controle en kracht. De lichtheid stelt je in staat om je vrij te bewegen, het spel te domineren bij elke slag. Het combineert een constructie met carbon en EVA hard rubber, wat resulteert in een semi-harde aanraking.

Kenmerken padelracket Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024

  • Officiële racket van speler Franco Stupaczuk.
  • Hybride vorm en middelmatige balans voor een evenwichtig spel.
  • Constructie van Carbon 15K 20*40 Textreme op de oppervlakken.
  • Buisvormig frame van Carbon 3K en Aramide voor meer weerstand.
  • EVA Hard rubber in de kern voor een optimale rebound.
  • Onderdeel van de Siux racketscollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor gevorderde en professionele spelers die een racket zoeken met een perfecte balans tussen kracht en controle. Het ontwerp en de materialen maken het de favoriete keuze voor veelzijdige spelers die in elk spel willen uitblinken.

Waarom zal je ervan houden?

De Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024 zal je betoveren met zijn elegante ontwerp en prestaties op de baan. De unieke combinatie van technologieën en hoogwaardige materialen stelt je in staat om met precisie en kracht te spelen, waardoor je het middelpunt van elke wedstrijd wordt.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met een focus op de ontwikkeling van hoogwaardige rackets, heeft Siux zich gevestigd als een betrouwbaar merk voor spelers van alle niveaus. Door Siux te kiezen, kies je voor uitmuntendheid in design en technologie.

Geniet van de brede selectie van Siux-producten in onze online winkel, waar je alles vindt van een verscheidenheid aan rackets tot rackettassen en andere accessoires.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten