Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023
  • Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023
  • Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023

Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023

PVP: € 299,00
€ 179,95
-40% Siux
Gevorderde racket padel Siux Diablo Revolution 2 Air 24K | Geef je beste prestaties op het veld met de Siux racketcollectie waar je het Diablo Revolution 2 Air 24K-model kunt vinden, een veelzijdig model
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Devil Revolution II 24K Air 2023 racket padel

Kies uit een brede catalogus met rackets in onze online padelwinkel, waar je al een grote verscheidenheid aan modellen hebt om uit te kiezen. Binnenin vind je de nieuwe Siux 2023-collectie, een van de meest verwachte van elk seizoen. Daarin belichten we het Diablo Revolution 2 Air 24K-model, een druppelvormig racket met ingehouden balans dat het model wordt dat de speler Sanyo Gutiérrez zal dragen.

In de structuur is 24K carbon gebruikt op de slagvlakken samen met een 100% carbon frame, waardoor het racket meer weerstand krijgt zodat je er lang mee kunt spelen. Aan de binnenkant is echter zacht eva-rubber gebruikt, wat zorgt voor een zeer comfortabele slag en een goede baloutput. Ten slotte is de brug verstevigd, wat verdraaien bij elke slag helpt voorkomen.

Siux Diablo Revolution 2 Air 24K zilver kenmerken

  • De Siux Diablo Revolution 2 Air 24K wordt een van de modellen die Sanyo Gutiérrez zal dragen.
  • Hybride formaat met balans in het midden voor geweldige speelbaarheid.
  • Constructie van de slagvlakken in 24K carbon voor grote weerstand.
  • Eva zachte rubberen kern die ons goede controle geeft zonder kracht op te geven.
  • Anti-vibratiesysteem voor een comfortabeler en minder schadelijk spel.
  • Dual Pro Grip om de grip van je racket te verbeteren.
  • Verstevigd bruggedeelte om torsie te voorkomen.
  • Het behoort tot de geavanceerde Pro-serie van Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel ideaal voor al die gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket dat aan elk spel kan worden aangepast, aangezien het Diablo Revolution-model je een goede balans geeft tussen kracht en controle, zodat je het punt zowel kunt krijgen vanaf de onderkant van de baan zo dicht mogelijk bij het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, maar ook omdat het een zeer exclusief model is dat degene wordt die de Sanyo Gutiérrez-speler zal dragen, zodat je kunt spelen als een van je favoriete spelers. uit!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten