Siux Trilogy II Control 24K Patty
  • Siux Trilogy II Control 24K Patty
  • Siux Trilogy II Control 24K Patty

Siux Trilogy II Control 24K Patty

PVP: € 350,00
€ 115,95
-67% Siux
Siux Trilogy II Control 24K Patty | Geweldige controle over de bal met het nieuwe Patty Llaguno-racket, een model met een brede sweetspot waardoor de bal precies in het veld van de tegenstander kan worden geplaatst
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy II Control 24K Patty padel racket

De meest geavanceerde serie Siux Padel 2023-rackets arriveert in onze online winkel waar we modellen kunnen vinden zoals bijvoorbeeld het nieuwe Trilogy II Control 24K Patty padelracket in groen en zwart. Het wordt gekenmerkt door zijn controle omdat het een ronde mal heeft en een balans dicht bij de hand, dus de sweet spot is erg breed.

Dit seizoen wordt het het racket van Patty Llaguno, dus het brengt de beste technologieën van het merk samen. Voor de constructie is koolstof gecombineerd met 24k-stof gebruikt om het meer weerstand te bieden. De kern is gemaakt van zacht eva-rubber, dat zorgt voor een onverslaanbaar gevoel en heeft ook een anti-vibratiesysteem om armongemakken te voorkomen.

Siux Trilogy II Control 24K Patty in groen, kenmerken

  • De Siux Trilogy II Control 24K Patty is een licht padel racket, rond de 350 - 365 gram.
  • Controle racket door zijn rondere design en balans dicht bij de hand.
  • Goede baloutput en geweldige sensaties bij aanraking met het zachte eva-rubber.
  • Weerstand en duurzaamheid gegarandeerd met het carbon frame en 24k stoffen flats.
  • Nieuw hartontwerp dat trillingen vermindert.
  • Het heeft dempers om te genieten van een veel zachtere slag.
  • Glanzend gladde afwerking die carbon gezien combineert met groen.
  • Een van de nieuwe padel rackets voor dames van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor meiden die op zoek zijn naar een licht en gecontroleerd racket, aangezien de nieuwe Trilogy een brede sweetspot biedt dankzij het ontwerp van de ronde mal en de balans dichter bij de hand, waarmee je de bal met precisie op de veld rivaal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je in staat stelt om de meest excentrische ballen te corrigeren dankzij de brede sweetspot, dus het zal al je fouten vergeven. Het wordt ook de nieuwe padel racket voor Patty Llaguno, WPT-speler en die een zeer zorgvuldig ontwerp presenteert met de handtekening van de speler.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Ruwheid Glad
Onze beste producten