Siux Diablo Revolution Go 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Go 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Go 3 2024

Siux Diablo Revolution Go 3 2024

PVP: € 189,00
€ 188,95
-1% Siux
Siux Diablo Revolution Go 3 DIABLOGO3 | Ontdek de revolutie in padel met de Siux Diablo Revolution Lite 3 2024. Perfecte balans tussen kracht en controle. Transformeer je spel nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Diablo Revolution Go 3 Padelracket

Ontdek alle details van het padel racket Siux Diablo Revolution Go 3 2024, een model dat een indrukwekkende esthetiek combineert met geavanceerde technische kenmerken die veeleisende spelers zullen bevredigen. Met materialen van de hoogste kwaliteit en innovatieve technologieën is dit racket een ware revolutie in het spel.

Dit hybride model is ontworpen om ongeëvenaarde veelzijdigheid te bieden, waardoor spelers kunnen genieten van een perfecte balans tussen kracht en controle. De combinatie van Carbon 3K en EVA rubber in de kern garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid en een comfortabel gevoel, waardoor elke slag zowel nauwkeurig als krachtig is. De Siux Diablo Revolution Go 3 onderscheidt zich niet alleen door zijn prestaties op de baan, maar ook door zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende speelstijlen.

Kenmerken van het padel racket Siux Diablo Revolution Go 3 2024

  • Constructie met Carbon 3K voor ongeëvenaarde duurzaamheid en weerstand.
  • Kern van EVA rubber die zorgt voor een zacht gevoel en een uitstekende baluitgang.
  • Tubulair frame samengesteld uit 50% Carbon 3K en 50% glasvezel, waardoor de stijfheid wordt verhoogd en trillingen worden geminimaliseerd.
  • Dampeners Shockout-technologie om trillingen tot 60% te verminderen en gewrichten te beschermen.
  • Tear-drop formaat met een gebalanceerde balans, waardoor het een zeer veelzijdig racket is.
  • Onderdeel van de Siux 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Siux Diablo Revolution Go 3 is ideaal voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht en controle. Zijn hybride ontwerp en gemiddelde balans maken het een veelzijdig racket, geschikt voor degenen die de baan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Diablo Revolution Go 3 vanwege zijn indrukwekkende ontwerp en uitzonderlijke prestaties. Zijn ontwerp in zwart, rood en witte details biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar symboliseert ook de kracht en energie die spelers op de baan kunnen ontketenen.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in de wereld van het padel. Met een geschiedenis van voortdurende verbetering heeft Siux zich gevestigd als een vertrouwd merk onder spelers van alle niveaus, met producten die de verwachtingen overtreffen op het gebied van prestaties en design.

Sinds de oprichting heeft Siux het voortouw genomen in de ontwikkeling van rackets die zich aanpassen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, door geavanceerde technologie te combineren met aantrekkelijke ontwerpen om de beste ervaring op de baan te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten