Siux Spyder Lite 3 Hard 2024
  • Siux Spyder Lite 3 Hard 2024
  • Siux Spyder Lite 3 Hard 2024

Siux Spyder Lite 3 Hard 2024

PVP: € 229,00
€ 228,95
-1% Siux
Siux Spyder Lite 3 Hard SPYLITEHRD | Ontdek de Siux Spyder Lite 3 Hard, jouw partner op de baan voor uitzonderlijke kracht en controle. Geavanceerd ontwerp, maximale duurzaamheid. Verbeter nu je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Spyder Lite 3 Hard Padelracket

Verken innovatie en stijl met de padel racket Siux Spyder Lite 3 Hard 2024, een revolutionair model binnen de Siux-collectie, zorgvuldig ontworpen voor spelers die vooruit willen in de wereld van padel. Dit model combineert op unieke wijze kracht en controle met een uitzonderlijk duurzame constructie, dankzij de EVA Hard kern en de Carbon 12K oppervlakken, terwijl de 100% koolstof buis zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit.

De Dual Pro Grip handgreep met rubber reliëf biedt een ergonomische en comfortabele grip, waardoor je superieur bent in elke slag. Bovendien verminderen de ingebouwde Shockout Dampeners de trillingen, wat zorgt voor een soepelere en comfortabelere spelervaring. Met zijn opvallende ontwerp in zwart, blauw en paars verbetert dit racket niet alleen je spel, maar ook je aanwezigheid op de baan.

Kenmerken Siux Spyder Lite 3 Hard 2024

  • EVA Hard kern en Carbon 12K oppervlakken voor een solide structuur en een harde aanraking.
  • Koolstof buis voor meer stabiliteit en weerstand tegen schokken.
  • Dual Pro Grip handgreep met rubber reliëf voor een ergonomische grip.
  • Shockout Dampeners om trillingen te verminderen en het comfort te verhogen.
  • Indrukwekkend ontwerp met glanzende afwerking en combinatie van blauwe en paarse kleuren.
  • Onderdeel van de Siux 2024 racketcollectie.

Voor wie is het?

De Siux Spyder Lite 3 Hard is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers die hun aanvalstechniek willen verfijnen met een racket dat een hoge balans en een harde aanraking biedt, ideaal voor agressieve spelen aan het net en om het beslissende punt te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op dit racket vanwege de perfecte combinatie van kracht, precisie en duurzaamheid. Het aantrekkelijke ontwerp en geavanceerde technologie zullen je een competitief voordeel geven op de baan, waardoor je met vertrouwen en stijl kunt spelen. Maak je klaar om het spel als nooit tevoren te domineren!

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel dankzij hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Siux rackets aangeboden die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, waardoor het synoniem is geworden met uitmuntendheid en superieure prestaties.

Met een filosofie gericht op continue verbetering, blijft Siux een pionier op de markt, ervoor zorgend dat elk racket het nieuwste op het gebied van technologie en ontwerp weerspiegelt. Deze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Siux geconsolideerd als een vertrouwd merk voor spelers van alle niveaus.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten