Siux Fenix Go 4 2024
  • Siux Fenix Go 4 2024
  • Siux Fenix Go 4 2024

Siux Fenix Go 4 2024

PVP: € 175,00
€ 174,95
-1% Siux
Siux Fenix Go 4 FENGO4 | Ontdek de Siux Fenix Go 4 2024, je bondgenoot op de baan voor buitengewone kracht en controle. Geavanceerd ontwerp, maximale duurzaamheid. Verbeter nu je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Fenix Go 4 Padelracket

Verken de innovatie in het spel met de padelracket Siux Fenix Go 4 2024, een model dat naar voren komt als een revolutie in de collectie van Siux, zorgvuldig ontworpen voor degenen die vooruitgang boeken in hun reis binnen de wereld van het padel. Dit model blinkt uit in zijn vermogen om een agressief spel te bieden, waarbij kracht en controle worden gecombineerd met een uitzonderlijke lichtheid, dankzij zijn samenstelling van 3K carbon in de bladen. De balans tussen behendigheid en precisie maakt van deze racket een onschatbaar instrument op de baan.

Bovendien zorgt zijn tubulaire frame, vervaardigd met een combinatie van 3K carbon en glasvezel, voor duurzaamheid en een consistente respons, terwijl het EVA Hard rubber in de kern zorgt voor superieure kracht bij het slaan, evenals uitstekende controle. Het ontwerp met koperen details voegt niet alleen een vleugje stijl toe, maar verbetert ook de duurzaamheid en algemene prestaties.

Kenmerken van de padelracket Siux Fenix Go 4 2024

  • Samenstelling van 3K carbon in de bladen voor krachtige slagen.
  • Tubulair frame met combinatie van 3K carbon en glasvezel voor stevigheid en duurzaamheid.
  • EVA Hard rubber in de kern voor meer slagkracht en controle.
  • Glanzende afwerking met koperen details voor een elegant en verfijnd ontwerp.
  • Inclusief Dampeners Shockout-antitrillingselementen voor verbeterde sensaties en comfort.
  • Onderdeel van de padelracketcollectie Siux 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Siux Fenix Go is speciaal gericht op gevorderde padelspelers die hun spel aan het net willen verbeteren met een hybride racket met een hoog balanspunt en een harde touch. Het ontwerp is bedoeld om een superieure kracht te bieden in agressieve spelsituaties, perfect voor degenen die hun spel willen verheffen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult er dol op zijn vanwege zijn perfecte balans tussen kracht, controle en duurzaamheid. Het geavanceerde ontwerp en de technologie zullen je een voorsprong geven op de baan, waardoor je met vertrouwen en stijl kunt spelen. Bereid je voor om het verschil te voelen en je spel naar nieuwe hoogten te brengen.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van het padel, dankzij haar toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting staat Siux synoniem voor excellentie, met rackets die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

De filosofie van Siux draait om voortdurende verbetering, wat zich vertaalt in elk van haar producten. Met een onvermoeibare toewijding aan onderzoek en ontwikkeling blijft Siux trends zetten in de markt, ervoor zorgend dat elk racket een weerspiegeling is van de nieuwste technologie en ontwerp.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten