Siux Fenix Pro 4 2024
  • Siux Fenix Pro 4 2024
  • Siux Fenix Pro 4 2024

Siux Fenix Pro 4 2024

PVP: € 295,00
€ 294,95
-1% Siux
Siux Fenix Pro 4 FENPRO4 | Uitmuntende prestaties in het aanvalsspel met de nieuwe Siux Fenix Pro 4 2024, een racket dat 21k twill carbon combineert met dicht rubber
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Fenix Pro 4 Padelracket

Ontdek de revolutionaire Siux Fenix Pro 4 2024, een padel racket speciaal ontworpen voor professionele spelers die niets minder dan uitmuntendheid accepteren. Dit model, met zijn diamantvorm en hoge balans, is bedoeld voor degenen die het spel willen domineren met ongeëvenaarde kracht en absolute controle op het veld.

De Siux Fenix Pro 4 2024 bevat de nieuwste technologie met zijn 13K carbon en Aramide frame, wat verwoestende slagen en uitzonderlijke duurzaamheid garandeert. Het innovatieve ontwerp en de materialen van topkwaliteit maken het de perfecte keuze voor aanvallers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

Kenmerken padel racket Siux Fenix Pro 4 2024

  • Diamantvorm voor maximale kracht en hoge balans.
  • Frame gemaakt van 13K carbon en Aramide, biedt superieure weerstand en duurzaamheid.
  • 21k twill carbon van grote dikte voor een harder gevoel en krachtigere slagen.
  • Pro rubber voor een agressieve touch, waardoor je snellere en sterkere slagen kunt maken.
  • 3D-reliëf in de mal om effect aan de bal toe te voegen zonder de duurzaamheid in gevaar te brengen.
  • Onderdeel van de exclusieve Siux racketcollectie voor 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor professionele spelers en spelers van hoog niveau die een racket zoeken waarmee ze het spel kunnen domineren door kracht en controle. De Siux Fenix Pro 4 2024 is ontworpen voor degenen die niets minder dan de maximale prestatie op het veld accepteren.

Waarom zal het je bevallen?

De Siux Fenix Pro 4 2024 zal je betoveren met zijn unieke combinatie van kracht, controle en duurzaamheid. De geavanceerde technologie en het innovatieve ontwerp stellen je in staat je tegenstanders te overtreffen met nauwkeurige en krachtige slagen, waardoor je in elk spel het verschil maakt.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat bekend als synoniem voor kwaliteit en vooruitstrevendheid in de wereld van padel. Met een focus op innovatie en prestatie, blijft Siux producten ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de meest geavanceerde spelers, altijd strevend naar het overschrijden van de grenzen van het mogelijke.

Kiezen voor een Siux racket betekent kiezen voor een speelpartner die jouw passie voor uitmuntendheid deelt. Elk ontwerp, inclusief de Siux Fenix Pro 4 2024, weerspiegelt de toewijding van het merk aan superieure prestaties en spelerstevredenheid, waardoor een onvergetelijke ervaring op het veld wordt gegarandeerd.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten