Royal Padel RP Whip Extreme 2024
  • Royal Padel RP Whip Extreme 2024
  • Royal Padel RP Whip Extreme 2024

Royal Padel RP Whip Extreme 2024

PVP: € 290,00
€ 243,93
-16% Royal Padel
Royal Padel RP Whip Extreme WHEXT24 | Verhoog je spel met de Royal Padel RP Whip Extreme 2024, ontworpen voor maximale controle en stijl. Ontdek de kracht en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP Whip Extreme Padelracket

Maak kennis met de majestueuze Royal Padel RP Whip Extreme 2024, de nieuwste kroonjuweel van Royal Padel, perfect voor technische spelers die uitmuntendheid in elke slag zoeken. Dit model verhoogt niet alleen je spel met een combinatie van precisie en kracht, maar biedt ook maximaal comfort en bescherming tegen blessures dankzij de geavanceerde trillingsabsorberende technologie.

De RP Whip Extreme 2024 schittert op de baan met zijn elegante ontwerp in zwart en gouden en oranje accenten, en belooft niet alleen een verlengstuk van je lichaam te zijn, maar ook een weerspiegeling van je verfijnde stijl. Ontworpen om perfect in de hand te passen van elke ervaren speler, zal dit padel racket een onmisbare bondgenoot op de baan worden.

Kenmerken van de Royal Padel RP Whip Extreme 2024 padel racket

  • Perfecte balans tussen kracht en controle met zijn traanvorm en gemiddelde balans.
  • Constructie van glasvezel met versterkte structuur en ruwe afwerking voor geavanceerde effecten op de bal.
  • Onmiskenbaar gevoel en snelle aanpassing aan het spel dankzij het polyethyleenrubber.
  • Hoge trillingsabsorptie met de dubbele centrale brug, zorgend voor je gewrichten.
  • Kern van ultra zacht polyethyleenrubber voor onmiddellijke herstel na impact.
  • Onderdeel van de Royal Padel 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bestemd?

De RP Whip Extreme 2024 is ontworpen voor ervaren spelers die regelmatig trainen of concurreren, op zoek naar een racket dat zich aanpast aan elke speelstijl en op elk moment een comfortabele slag biedt.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat de RP Whip Extreme 2024 je de beste sensaties op de baan biedt met zijn spectaculair ontwerp en uitzonderlijke prestaties. De combinatie van kleuren en de kwaliteit van de materialen zullen je niet alleen doen opvallen door je spel, maar ook door je aanwezigheid.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, synoniem voor innovatie en kwaliteit, is sinds de oprichting een pijler in de wereld van padel. De padel rackets van Royal Padel zijn de keuze voor degenen die traditie en vakmanschap waarderen in hun sportuitrusting.

Ter ere van zijn 34ste verjaardag zet Royal Padel zijn nalatenschap voort met de RP Whip Extreme 2024, een racket dat decennia van passie voor de sport en toewijding aan uitmuntendheid omvat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten