Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024
  • Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024
  • Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024

Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024

PVP: € 320,00
€ 271,95
-16% Royal Padel
Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid RP34ANI | Overschrijd je limieten op de baan met de Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024: perfect evenwicht en avant-gardistische esthetiek, voel het verschil
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid Padelracket

De viering van het 34-jarig jubileum van Royal Padel brengt de lancering van het model Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024, een padel racket dat de voorhoede van innovatie en prestaties vertegenwoordigt. Ontworpen voor veeleisende spelers, dit model is de optelsom van traditie en moderne engineering, die een superieure speelervaring uitstraalt.

Met de RP 34 Aniversario Hybrid komen precisie en kracht samen in een elegant en effectief ontwerp. Uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals het twin frame systeem voor een aanzienlijke vermindering van trillingen, en een hybride kern die een uitzonderlijke touch en benijdenswaardige kracht verzekert.

Kenmerken van het Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024 padel racket

  • Gebalanceerd evenwicht met druppelvorm en "Shock Absorption" systeem voor een significante reductie van trillingen.
  • Ruwe afwerking "Rough Spin" die meer uitgesproken effecten bevordert en een grotere controle over de bal mogelijk maakt.
  • Robuuste constructie met een frame van glasvezel en een met koolstofvezel versterkt hart.
  • Hybride kern van polyethyleenrubber en EVA-schuim voor een solide gevoel en een snelle respons.
  • "Shock Absorption" technologie geïntegreerd om het risico op blessures tijdens het spel te minimaliseren.
  • Onderdeel van de Royal Padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor de gevorderde speler, het Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024 padel racket is perfect voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte fusie tussen kracht en controle, met een brede sweet spot en een extra krachtboost gegeven door de unieke mix van rubbers in de kern.

Waarom zal je het leuk vinden?

Zijn samenstelling van glasvezel geeft het niet alleen duurzaamheid, maar verbetert ook de speelbaarheid, wat een snelle aanpassing vergemakkelijkt. Esthetisch gezien zal het ontwerp in zwart met rode details niet onopgemerkt blijven, uitblinkend in elke padelwedstrijd.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel heeft een keerpunt gecreëerd in de wereld van padel. Sinds de oprichting meer dan drie decennia geleden, heeft het zich onderscheiden door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, het creëren van padel rackets die voldoen aan de eisen van de meest technische en gepassioneerde spelers van de sport.

Het merk is synoniem met uitmuntendheid en heeft zijn reputatie verdiend door zorgvuldig ontworpen producten, zoals de Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024, die niet alleen de prestaties op de baan verbeteren, maar ook blessures helpen voorkomen, waardoor je kunt genieten van het spel op het hoogste niveau.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten