Royal Padel RP R Line Fury 2024
  • Royal Padel RP R Line Fury 2024
  • Royal Padel RP R Line Fury 2024

Royal Padel RP R Line Fury 2024

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R Line Fury RFURY24 | Ontdek de kracht en controle van het nieuwe Royal Padel RP R Line Fury rode padel racket. Ontwerp en technologie om te winnen op de baan. Wacht niet langer en domineer het spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP R Line Fury Padelracket

De Royal Padel RP R Line Fury 2024 wordt beschouwd als het toppunt van innovatie en prestatie op de padelbaan. Het geavanceerde ontwerp versterkt niet alleen elke slag, maar herdefinieert de speelervaring voor de meest veeleisende concurrenten. Dit model staat synoniem voor kracht en precisie, een verlengstuk van de wil van de ervaren speler die niet genoegen neemt met minder dan uitmuntendheid.

Elk aspect van de RP M27 RLine Fury 2024 is ontworpen voor de aanval, met behoud van absolute controle die je tegenstanders zal verbazen. Het oppervlak met schuurpapiertextuur en de versterkingen van 3D Hexcel Twill aeronautisch carbon komen samen om een duurzaamheid en speelbaarheid te bieden die deze padel racket aan de top van de voorkeur van professionele spelers plaatst.

Kenmerken Royal Padel RP R Line Fury 2024 padel racket

  • Groot raakoppervlak met een lage balans voor uitzonderlijke controle.
  • Semiharde touch dankzij de EVA-rubberen kern, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar stevigere sensaties bij het slaan.
  • Robuuste structuur met 3K 3D Hexcel Twill aeronautisch carbon in de tubulaire en stof, wat een superieure weerstand garandeert.
  • Vlakken met schuurpapiertextuur om effecten te verhogen en het luchtspel te domineren.
  • Onmiddellijke aanpassingsvermogen en maximale prestatie in elke wedstrijd.
  • Onderdeel van de Royal Padel 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Royal Padel RP R Line Fury 2024 is speciaal ontworpen voor technische, gevorderde spelers die het spel domineren met een agressieve stijl en die op zoek zijn naar een padel racket met controle en een hardere touch voor definitieve slagen.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de Royal Padel Fury 2024 met elke versie verbetert, innoveert in technologie en ontwerp. Het nieuwe uiterlijk met zichtbaar carbon en details in rood trekt niet alleen de aandacht, maar belooft ook een ongeëvenaarde prestatie op de baan.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel leidt de markt met hoogwaardige padel rackets sinds de oprichting. Hun toewijding aan innovatie en technologie heeft ertoe geleid dat elk model enthousiast wordt verwacht door liefhebbers en professionals van padel.

Elk Royal Padel racket is een meesterwerk als resultaat van voortdurend onderzoek en ontwikkeling. Het merk heeft een ereplaats verdiend op de padelbanen, spelers voorzienend van gereedschappen om hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten