Royal Padel RP 850 Pure 2023
  • Royal Padel RP 850 Pure 2023
  • Royal Padel RP 850 Pure 2023

Royal Padel RP 850 Pure 2023

PVP: € 170,00
€ 119,95
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 850 Pure 2023 | Haal je beste schoten in de aanval met dit powerracket, een van de nieuwigheden van Royal Padel voor gevorderde spelers die de bal hard raken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP 850 Puur

Koop een van de nieuwigheden van Royal Padel 2023: het nieuwe zwart-gele padelracket RP 850 Pure. Het is een van de krachtigste modellen die het merk heeft ontwikkeld voor aanvallende spelers, omdat het zowel de diamantmal als een hoge balans behoudt, dus de sweet spot is kleiner en bevindt zich aan de bovenkant.

Dankzij het zachte eva-rubber verlies je je touch niet, omdat het zeer goede sensaties en meer output genereert bij langzame ballen. Carbon is ook gebruikt voor de constructie, waardoor het sterk en resistent is. Het heeft ook een ruw oppervlak, zodat je de bal meer spin kunt geven.

RP 850 Zuiver zwart en rood, kenmerken

  • De Royal Padel RP 850 Pure 2023 is een van de krachtigste in de collectie.
  • Aanvalsracket, ruitvormig en iets hoge balans.
  • Constructie met carbon wat hem meer stevigheid geeft.
  • Eva zachte schuimkern om sensaties niet te verliezen.
  • Ruw oppervlak waarmee je meer effect aan de bal kunt geven.
  • Verstevigd hartgebied, wat zorgt voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Het zal je helpen bij het verdedigen van niet-gecentreerde ballen dankzij de goede 'sweet spot'.
  • Serie hoogwaardige padel rackets Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Meer gericht op aanvallende spelers, degenen die in de backhandzone spelen en graag hard slaan, aangezien het een solide, stabiel powerracket is met een semi-zachte touch om het gevoel van controle of comfort niet te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het zachte rubber verlies je geen gevoel bij het slaan, waardoor je de bal beter kunt voelen. Het keert ook terug met een nieuwe afbeelding in zwart en details in fluorgeel, met een glanzende afwerking.Je zult er dol op zijn door het gewoon te zien!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten