Royal Padel RP 130 Factor 2023
  • Royal Padel RP 130 Factor 2023
  • Royal Padel RP 130 Factor 2023

Royal Padel RP 130 Factor 2023

PVP: € 130,00
€ 117,00
-11% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 130 Factor 2023 | Ga een level omhoog met dit Royal Padel-racket voor gevorderden, een gecompenseerd model dat je helpt je techniek te perfectioneren en te genieten van een zachtere aanraking
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP 130 Factor rode en blauwe schep

Geniet van padel met het padel racket RP RP 130 Factor in de kleuren zwart, blauw en rood uit de tussenserie Royal Padel 2023. Het biedt de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, omdat het is ontworpen in Druppelformaat en medium balans. Het heeft ook een constructie met flexibele materialen, dus het is gemakkelijk om ermee te spelen.

Voor de fabricage is glasvezel gebruikt voor de externe structuur en zacht eva-rubber aan de binnenkant, een combinatie die het een meer elastische touch en een comfortabele slag geeft. Zo kun je urenlang spelen zonder last te krijgen van je arm, omdat het de trillingen van de impact van de bal zeer goed absorbeert.

RP 130 Factor zwart, blauw en rood, kenmerken

  • Oversized ontwerp en medium balans van de Royal Padel RP 130 Factor 2023.
  • Semi-soft touch dankzij de eva soft rubberen kern.
  • Glasvezelconstructie die het meer elasticiteit geeft.
  • Veelzijdig racket dat de aanpassing van de speler bevordert.
  • Van de trillingen merk je nauwelijks iets.
  • Titaandioxidelaag die de duurzaamheid verhoogt.
  • Een van de Royal Padel 2023 medium series rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de beste bondgenoot voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren en een veelzijdig racket nodig hebben, dat wil zeggen een racket dat controle en kracht biedt, evenals een zachte aanraking om armongemakken te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop Royal Padel-racket is, brengt het alle technologieën van het bedrijf samen voor een betaalbare prijs en kun je tijdens het spel genieten van de beste prestaties. Bovendien is het zwarte ontwerp met rode en blauwe details erg cool, je zult het geweldig vinden als je het ziet!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten