Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023

Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023

PVP: € 320,00
€ 271,96
-16% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 33e verjaardag Polyethyleen 2023 | Domineer het spel met dit veelzijdige Royal Padel-racket, een van de klassiekers die terugkeert met een nieuw ontwerp en een spectaculaire afwerking voor de meest veeleisende
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023

Als je van klassiekers houdt, hebben we voor jou de nieuwste editie van het oranje RP 33rd Anniversary Polyethyleen padel racket, een bestsellermodel uit de Royal Padel-catalogus 2022. Het heeft een ronde mal met ingehouden balans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd. Het bevat ook een nieuw hartontwerp dat de stabiliteit verbetert en trillingen tot een minimum beperkt.

Het biedt ook een zeer comfortabele touch dankzij de binnenkant van polyethyleenrubber, waarmee je een geweldige baloutput hebt. Voor de structuur is glasvezel gebruikt, waarbij het hartgebied is versterkt met koolstof. Je zult de bal ook meer spin kunnen geven dankzij de ruwheid van de vlakken, waardoor je meer contact met de bal krijgt.

RP 33 Jubileum Oranje polyethyleen, kenmerken

  • De Royal Padel 33rd Anniversary Polyethylene 2023 heeft fibertech glasweefselvlakken, waardoor de flexibiliteit toeneemt.
  • Het handhaaft een rond formaat en een beheerste balans om een betere balans tussen kracht en controle te bereiken.
  • Het bevat koolstofversterkingen, wat de duurzaamheid verhoogt.
  • Polyethyleenrubber waardoor het zeer comfortabel aanvoelt.
  • Schokabsorptietechnologie die trillingen elimineert.
  • Nieuw ontwerp van de staander dat meer stevigheid aan de structuur geeft.
  • Soft touch racket, ideaal voor spelers met epicondylitis problemen.
  • Geavanceerde serie Royal Padel 2022-padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op reeds gevorderde spelers die graag genieten van een uitgebalanceerd racket met een zachte touch, omdat het dankzij het formaat, de balans en het rubber een grotere speelbaarheid biedt en te allen tijde veel zoetheid biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het best verkochte racket van RP is, het racket dat de meer dan 30 jaar van het merk in de sector herdenkt, waarmee zijn prestaties niet teleurstellen. Dit seizoen keert het terug met een nieuw ontwerp in zwart en details in oranje tinten, een esthetiek waar we van houden!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten