Royal Padel RP M27 R-Ace 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Ace 2023

Royal Padel RP M27 R-Ace 2023

PVP: € 350,00
€ 195,96
-45% Royal Padel
Royal Padel RP M27 R-Ace 2023 | Geef je slagen meer kracht met dit Royal Padel powerracket, een krachtig model dat een diamantformaat presenteert met een balans bovenaan
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP M27 R-Ace blauw

Ontdek een van de nieuwigheden van Royal Padel 2023 die is opgenomen in de Line-serie: het RP M27 R-Ace padelracket in blauw. Het is ontworpen voor het aanvallende spel omdat het is ontworpen met een nieuwe ruitvormige mal en balans aan de bovenkant. Het bevat ook eva-rubber in de kern, waardoor het een semi-harde touch krijgt.

Net als de rest van de M27-modellen heeft het een constructie van 100% koolstof, waardoor de vliegtuigen worden versterkt met 3k-stof, dus het is extreem resistent. Het heeft ook een ruw oppervlak en een schokabsorberend antivibratiesysteem om ervoor te zorgen dat trillingen niet naar onze arm gaan, waardoor we onze wedstrijden zonder ongemak kunnen spelen.

RP M27 R-Ace zwart en blauw, kenmerken

  • Nieuwe diamantvorm met hoge balans van de Royal Padel RP M27 R-Ace 2023 om meer kracht te bereiken.
  • Snel herstel eva rubberen kern.
  • 100% carbon frame en gezichten met 3k-stof voor meer weerstand en duurzaamheid.
  • Schokabsorptiesysteem dat vervelende trillingen elimineert.
  • Het heeft ruwheid op het oppervlak om betere effecten te bereiken.
  • Het is versterkt met het X Torsion-systeem dat voor meer stabiliteit zorgt.
  • Pure kracht met minimaal controleverlies.
  • Nieuwe catalogus van hoogwaardige rackets Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele of gevorderde spelers met een offensief spelprofiel, omdat de nieuwe M27 R-ACE meer kracht geeft bij het slaan vanwege de hoge balans en het diamantformaat, zodat je de bal gemakkelijk 3x kunt slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen biedt het een zeer semi-harde touch waarmee je meer snelheid op de bal kunt drukken. Daarnaast is het esthetisch erg gaaf aangezien de carbon gezien is gecombineerd met details in blauw en oranje, spectaculair!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten