Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP M27 Light LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2023

Royal Padel RP M27 Light LTD 2023

PVP: € 349,99
€ 198,95
-44% Royal Padel
Royal Padel RP M27 Light LTD 2023 | Geniet van de beste prestaties en exclusiviteit met dit Royal Padel-racket voor dames, een model met een brede sweetspot dat ook een geweldige touch en beheersbaarheid biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP M27 Light padel in beperkte oplage

Ontdek in onze online winkel de nieuwste editie van het RP M27 Light LTD padelracket, een van de topmodellen van Royal Padel 2023. Het wordt gekenmerkt door zijn ronde vorm en lage balans, dus het biedt geweldige controle evenals aanraking met het mes gebruik van polyethyleen aan de binnenkant. Op deze manier kun je een geweldige balopbrengst hebben en veel zachtheid in de aanraking.

Omdat het een padel racket voor dames is, is het ontworpen met een lager gewicht, zodat het zeer handelbaar is. Het bedrijf heeft koolstof gebruikt in de constructie, wat het een grote weerstand en een hardere touch geeft. Bovendien vermindert de schokabsorptietechnologie trillingen en kun je met de ruwheid van de vlakken je slagen meer spin geven.

RP M27 Light voor dames in beperkte oplage, kenmerken

  • Constructie met een gewicht tussen de 350 - 365 gram van de Royal Padel M27 Light LTD 2023.
  • Geweldige baloutput en aanraking met het toch al karakteristieke zachte polyethyleenrubber van de kern.
  • padel racket limited edition, slechts enkelen zullen er van kunnen genieten.
  • Je geeft meer spin aan topspin en snijdt ballen met de honingraatruwheid.
  • Solide structuur met 100% carbon constructie.
  • Schokabsorptietechnologie om trillingen te elimineren.
  • Frame met beschermer om mogelijke schade door stoten te voorkomen.
  • Een van de meest exclusieve rackets van Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Voor veeleisende spelers die vanaf de onderkant van de baan de beste prestaties willen hebben, aangezien de M27 een brede sweetspot biedt die onze fouten zal vergeven en ook een goede stoot genereert dankzij de koolstofconstructie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste rackets voor vrouwen op de markt is dankzij het formaat, de balans en de lichtheid. Dit seizoen keert hij terug in een limited edition-versie, dus je zult genieten van een heel cool ontwerp in zwart met details in roze en turkoois, spectaculair!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten