Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Whip Woman 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Woman 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Woman 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Woman 2023

Royal Padel RP790 Whip Woman 2023

PVP: € 260,00
€ 233,95
-11% Royal Padel
padel padel racket Royal padel RP790 Whip Woman | Haal je beste spel uit elk deel van het veld met dit Royal Padel damesracket, een oversized model, medium balans en lichter gewicht
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP790 Whip Woman

Als je van klassiekers houdt, hebben we een aanpassing die Royal Padel 2023 heeft gemaakt voor alle veeleisende meisjes: het nieuwe roze en grijze RP RP790 Whip Woman padel racket. Het handhaaft het scheurformaat met gecentreerde balans en een lichtgewicht constructie, zodat het zeer gemakkelijk te verplaatsen is en niet zwaar.

Net als zijn voorganger is hij voorzien van schokabsorptietechnologie, die trillingen elimineert, zodat je urenlang kunt spelen. Voor de constructie is polyethyleen gebruikt in de kern, wat het een geweldige speelbaarheid en een zeer goede baloutput geeft. Voor de structuur combineert het koolstof en glasvezel, evenals ruwheid in de vlakken die de effecten verbeteren.

RP RP790 Whip Woman grijs en roze, kenmerken

  • De Royal Padel RP RP790 Whip Woman 2023 heeft een licht gewicht, tussen de 350 - 360 gram.
  • Het handhaaft een druppelformaat met een medium balans voor grote veelzijdigheid.
  • Fibertech glasweefsel vliegtuig, toenemende flexibiliteit.
  • De buis is verstevigd met carbon en biedt daardoor meer weerstand.
  • Polyethyleenrubber, een zacht schuim dat veel zoetheid biedt.
  • Schokabsorptiesysteem om trillingen te verminderen.
  • Soft-touch racket, perfecte balans met uitstekende controle en power.
  • Een van de nieuwigheden in rackets voor dames Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Gericht op vrouwen met een hoog niveau van spelen en die een veelzijdig padel racket nodig hebben met een semi-zachte touch om elke rivaliserende bal effectief te kunnen terugslaan zonder zich zorgen te hoeven maken over elleboogongemakken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je in staat stelt om je meest veeleisende wedstrijden te spelen zonder ongemak, omdat het zacht rubber combineert met de schokabsorptietechnologie van het merk. Bovendien trekt het op esthetisch vlak veel aandacht omdat het grijs combineert met details in roze en blauw, zo gaaf!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het is ook vertegenwoordigd op de World Padel Tour-banen met enkele professionele spelers die met hun officiële producten strijden om hun comcapities te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe Royal Padel rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten