Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023

Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023

PVP: € 260,00
€ 233,95
-11% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023 | Uitstekende controle, kracht en comfort met dit veelzijdige padel racket van Royal Padel, een van de meest succesvolle modellen vanwege zijn balans en semi-zachte aanraking.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket RP790 Whip Polyethylene grijs en groen

Speel zonder armklachten met de nieuwe collectie Royal Padel 2023 rackets.De nieuwste editie van het RP790 Whip Polyethyleen padel racket keert terug in grijze en groene details, een zeer goed uitgebalanceerd model dat atleten altijd erg leuk vinden. Het behoudt een extra grote mal met een gemiddelde balans en een zeer comfortabele aanraking.

Om dit te doen, bevat het een kern van polyethyleenschuim, een zacht rubber dat trillingen zeer goed absorbeert. Dit, in combinatie met de glasvezel op het oppervlak, geeft het een zeer elastisch gevoel. De buis is versterkt met carbon om stoten en schokken te weerstaan. Om te eindigen, heeft het schokabsorptietechnologie en een ruwe afwerking om de effecten te verbeteren.

RP790 Zweep Polyethyleen grijs en groen, kenmerken

  • De Royal Padel RP 790 Whip Polyethylene 2023 heeft een scheurformaat met medium balans.
  • Constructie met carbonversterkingen voor de buis.
  • Hoge absorptie van trillingen met schokabsorptietechnologie.
  • Kern met zacht polyethyleenrubber, dat een zachte en comfortabele aanraking genereert.
  • Glasvezel oppervlak voor meer speelbaarheid.
  • Nieuwe afwerking van ruw schuurpapier om betere effecten te bereiken.
  • Multifunctionele padel racket voor geavanceerd niveau.
  • Een van de nieuwe Royal Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan ervaren meisjes die dagelijks trainen of strijden, want het is een zeer goed uitgebalanceerd padel racket dat zich aanpast aan elke speelstijl en te allen tijde een zeer comfortabele slag genereert dankzij het polyethyleenrubber.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte Royal Padel-rackets is en het niet teleurstelt als we het eenmaal in handen hebben. Dit seizoen keert het terug met een nieuwe afbeelding in grijs met het logo en andere details in fluorescerend groen en blauw.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het is ook vertegenwoordigd op de World Padel Tour-banen met enkele professionele spelers die met hun officiële producten strijden om hun comcapities te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe Royal Padel rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten