Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Zweep Polyetileno 2022
  • Royal Padel RP790 Zweep Polyetileno 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Polietileno 2022

Royal Padel RP790 Zweep Polyetileno 2022

PVP: € 270,00
€ 189,95
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP790 Zweep Polyethyleen 2022 | Een van de beste veelzijdige rackets van Royal Padel retourneert, een model dat zeer goed wordt gecompenseerd en met zacht rubber om geen armklachten te veroorzaken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP790 Zweep Polyethyleen Groen

We presenteren de nieuwste collectie om padel te spelen door Royal Padel 2022. Ontdek de nieuwste editie van het RP 790 Whip Polyethyleen groene padel racket, een model dat nooit teleurstelt vanwege zijn fantastische balans dankzij het scheurformaat en de gecentreerde balans.

Net als zijn voorganger handhaaft het de glasvezelconstructie met koolstof om het framegebied te versterken. Dit geeft ons een meer elastische aanraking en een betere bescherming tegen schokken. De kern is gemaakt van polyethyleen, wat een zachtere aanraking genereert en dit seizoen keert het terug met een ruw oppervlak, waardoor het de effecten aanzienlijk verbetert.

RP 790 Zweep Polyethyleen groen en zwart, kenmerken

  • Polyethyleen interieur voor een zachtere touch van de Royal Padel RP790 Whip Polyethyleen 2022.
  • Nieuw ontwerp met ruwheid op het oppervlak om de bal meer spin te geven.
  • Overmaats formaat en medium balans om in gelijke mate kracht en controle te bieden.
  • Carbon in het frame om meer weerstand te bieden tegen stoten of schokken.
  • Het bevat schokabsorptietechnologie om trillingen te minimaliseren.
  • Geweldige speelbaarheid dankzij het gebruik van glasvezel op de gezichten.
  • Het bevat een beschermend systeem in het bovenste gedeelte.
  • Nieuwe catalogus van high-performance rackets Royal Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde spelers met een veelzijdige speelstijl, aangezien de polyethyleen zweep een geweldige balans biedt tussen kracht en controle, evenals een zachte aanraking om armklachten aan het einde van wedstrijden te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want afgezien van zijn prestaties op het circuit, presenteert het een zeer zorgvuldig handgemaakt ontwerp. U zult genieten van de vernieuwde zwarte esthetiek met fluorgroene details en spectaculaire blauwe details!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten