Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023
 • Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023
 • Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023

Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023

PVP: € 297,52
€ 237,98
-21% Puma
Puma Momo Gonzalez Solar Attack 17227 | Ontdek exclusiviteit met de Padel Racket Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023. Een perfect evenwicht tussen kracht en controle. Voel de passie bij elke slag!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 21 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

PUMA Momo Gonzalez Solar Attack Padelracket

Ontdek de nieuwe Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023, een echt juweeltje voor padel liefhebbers. Deze padel racket, met een rond ontwerp dat uitzonderlijke precisie biedt, is gemaakt om elk spel te domineren met een unieke combinatie van stijl en techniek. Gemaakt in Spanje en ondersteund door het prestigieuze merk PUMA, de Solar ATTACK is bestemd om een van je favorieten te worden.

Naast zijn indrukwekkende ontwerp, is wat de Solar ATTACK echt doet opvallen haar technische innovatie. Deze gelimiteerde editie, ondertekend door Momo González, symboliseert de passie en toewijding die PUMA in elk product stopt. Of je nu een professional bent op zoek naar perfectie of een liefhebber die het beste wil, deze padel racket is voor jou.

Kenmerken padel racket Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023

 • Ronde oversize vorm voor een evenwicht tussen kracht en controle.
 • 3k carbonweefsel dat uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid garandeert.
 • Pro EVA-rubber in de kern voor ongeëvenaarde prestaties op het veld.
 • Goede sweet spot zonder krachtverlies, ideaal om het padelveld te domineren.
 • Frame van koolstofvezel ontworpen om torsie te minimaliseren.
 • Behoort tot de Puma 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Aanbevolen voor gevorderde of topniveau spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig spelinstrument. Deze padel racket is perfect als je elke zone van het veld wilt domineren en punten wilt winnen met vertrouwen en precisie. Met de Solar ATTACK zijn controle en kracht in jouw handen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Met de Solar ATTACK krijg je niet alleen een padel racket, maar ook een limited edition stuk met een opvallend ontwerp en de handtekening van Momo. Deze padel racket biedt je niet alleen top prestaties, maar garandeert ook dat je het middelpunt van de aandacht bent in elk spel dankzij haar levendige kleuren en het kenmerkende PUMA-logo.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, met een rijke geschiedenis in de sportwereld, staat sinds het begin synoniem voor innovatie en kwaliteit. Met elk product dat het lanceert, toont het een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid en passie voor sport.

In de wereld van padel heeft Puma het spel gerevolutioneerd met rackets die technische precisie en vooruitstrevend design weerspiegelen. Altijd vooroplopend, streeft Puma ernaar de ervaring van de speler op het padelveld te verbeteren, en met de Solar ATTACK heeft het dit weer bereikt.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten