Nox AT Genius Limited Edition 2024
  • Nox AT Genius Limited Edition 2024
  • Nox AT Genius Limited Edition 2024

Nox AT Genius Limited Edition 2024

PVP: € 399,00
€ 398,95
-1% Nox
Nox AT Genius Limited Edition PACKPATLTDD | Ervaar de perfecte balans tussen kracht en controle met het padel racket Nox AT Genius Limited Edition 2024. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox AT Genius Limited Edition Padel racket

Ontdek het nieuwe padel racket Nox AT Genius Limited Edition 2024, ontwikkeld in samenwerking met Agustín Tapia. Deze gelimiteerde editie bouwt voort op het succes van zijn voorganger, de AT10 Luxury Genius Arena, en biedt opwindende verbeteringen. Met gezichten van koolstofvezel 18K die de stevigheid bij het raken van de bal vergroten en het vervangbare Smartstrap®-beveiligingssnoersysteem, is dit racket de perfecte combinatie van kracht en controle.

Gecertificeerd door Testea Padel, biedt het maximale stijfheid en weerstand zonder lichtheid op te offeren, dankzij de microfilamenten van koolstof 18K. De kern van zwarte HR3-rubber zorgt voor een uitzonderlijk geheugeneffect, wat zich vertaalt in meer kracht en controle bij elke slag. Dit veelzijdige racket heeft een gemiddelde balans en een afwerking met dubbele ruwheid voor nog krachtigere effecten. Wacht niet langer en voel het verschil!

Kenmerken van het Nox AT Genius Limited Edition 2024 racket

  • Veelzijdig racket in traanvorm met een gemiddelde balans.
  • Gezichten van koolstofvezel 18K voor meer stevigheid.
  • Constructie van de buis in koolstof en weefsel in 18K voor het oppervlak.
  • DCS - DYNAMIC COMPOSIT STRUCTURE om breuken te voorkomen.
  • Kern met zwarte HR3-rubber van hoge dichtheid voor kracht en controle.
  • Behoort tot de collectie Nox 2024 rackets.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers die zowel kracht als controle zoeken in hun slagen. De HR3-rubber biedt een uitzonderlijk gevoel, wat resulteert in een uitstekende balsnelheid.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op dit gelimiteerde racket dat wordt geleverd met zijn eigen hoes. Bovendien maken de uitzonderlijke afwerking en de verbeteringen op het gebied van stevigheid en veiligheid het uniek in zijn klasse. Wacht niet langer en haal dit gelimiteerde racket in huis, je zult niet teleurgesteld zijn!

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een merk met een lange geschiedenis in de wereld van padel. Ze hebben zich altijd onderscheiden door de kwaliteit en innovatie van hun producten. Met dit racket tonen ze opnieuw hun toewijding aan excellentie in padel.

Wacht niet langer en voel het verschil met de Nox AT Genius Limited Edition 2024. Haal de jouwe nu!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten