Nox Equation Advanced 2024
  • Nox Equation Advanced 2024
  • Nox Equation Advanced 2024

Nox Equation Advanced 2024

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Nox
Nox Equation Advanced PEQUADVD | Ontdek de Nox Equation Advanced, ideaal voor intermediate spelers. Verhoog je spel met zijn kracht en controle, en wacht niet langer om het verschil op de baan te voelen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox Equation Advanced 2024 padelracket

Ontdek de revolutie in het spel met de Nox Equation Advanced 2024, je ideale partner op de padelbaan. Uitgelicht als het beste padel racket voor intermediate spelers in 2022 door het prestigieuze Zweedse bedrijf Testfakta, dit wonder ontworpen door Nox is hier om je spel naar nieuwe hoogten te tillen.

Met de Nox Equation Advanced 2024 krijg je een perfecte balans tussen handelbaarheid, controle en precisie. Het uitzonderlijke gevoel en de brede sweet spot zijn het resultaat van de professionele rubberen samenstelling in het ontwerp, waardoor je een ongeëvenaarde respons krijgt bij elke slag.

Kenmerken padel racket Nox Equation Advanced 2024

  • DCS - DYNAMIC COMPOSITE STRUCTURE: Minimaliseert het hardheidsverschil tussen het frame en het gezicht, en zorgt zo voor duurzaamheid en weerstand van het frame tegen impacts.
  • GOMA HR3: Kern van dicht rubber die de snelheid waarmee het racket terugkeert naar zijn vorige staat na een slag, verhoogt, waardoor maximale kracht wordt geleverd.
  • FIBER GLASS: De verweven glasvezeldraden vormen een 3K-weefsel voor verhoogde weerstand.
  • AVS: Trilling absorptiesysteem in off-center slagen, beschermt spelers tegen mogelijke blessures.
  • SMARTSTRAP®: Personaliseer je padel racket, verbeter de hygiëne en veiligheid door eenvoudig de riem te vervangen zonder de garantie te verliezen.
  • Maakt deel uit van de Nox 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Nox Equation Advanced 2024 is de perfecte bondgenoot voor spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket dat uitstekende controle en kracht biedt. De combinatie van materialen biedt fantastische gevoelens bij aanraking, en een speelbaarheid die je een voordeel geeft op de padelbaan.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Nox Equation Advanced 2024 valt op door zijn ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je kunt genieten van de geavanceerde technologieën van Nox tegen een betaalbare prijs. Het stijlvolle ontwerp met glanzende afwerkingen in zwarte tinten en glanzende details verhoogt niet alleen je stijl, maar toont ook de superioriteit op de padelbaan. Voel de verbetering, voel het verschil met elke slag.

Ontdek meer over het merk Nox

Het merk Nox is sinds de oprichting een referentie in de padelwereld geweest, bekend om zijn constante innovatie en de superieure kwaliteit van zijn producten. Met een geschiedenis vol successen blijft Nox nieuwe standaarden stellen in de industrie, spelers voorzien van uitzonderlijke prestatie-instrumenten.

De reputatie van Nox is gebouwd op basis van excellentie en toewijding aan voortdurende verbetering. Door een Nox padel racket te kiezen, word je lid van een gemeenschap van spelers die alleen het beste in hun uitrusting willen om de padelbaan te domineren.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten