Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024

Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024

PVP: € 245,00
€ 244,95
-1% Nox
Nox TL10 Future by Tino Libaak PTL10FUT | Ontdek het Nox TL10 Future padel racket van Tino Libaak: de perfecte balans tussen kracht en controle om het spel te domineren. Ervaar de innovatie en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024 padel racket

Stap binnen in het moderne tijdperk van padel met het model Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024. Dankzij geavanceerde engineering en het onmiskenbare keurmerk van Tino Libaak, is dit padel racket gemaakt om een ongeëvenaarde ervaring op de baan te bieden. Het traanvormige ontwerp wordt aangevuld met innovatieve technologieën om superieure prestaties te bieden, zowel aan het net als achterin het veld.

De Nox TL10 Future onderscheidt zich niet alleen door zijn onberispelijke constructie, maar ook door de balans tussen kracht en controle. Ontworpen om zich aan te passen aan verschillende spelsituaties, is dit padel racket een getuigenis van de toewijding en passie die Nox en Tino Libaak hebben voor de sport van padel.

Kenmerken Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024 padel racket

  • Geweldige controle dankzij de traanvorm, aangevuld met kracht door de gecentreerde balans.
  • Innovatieve constructie met gealuminiseerde 12K carbon stof garandeert meer stijfheid en duurzaamheid.
  • Optimaliseer je effectslagen dankzij de ruwheid van de vlakken.
  • Een uitzonderlijke balafgifte, mogelijk gemaakt door het HR3-rubber met een medium touch.
  • Smartstrap-technologie voor betere hygiëne van het veiligheidstouw.
  • Maakt deel uit van de Nox 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Nox TL10 Future is perfect voor gevorderde of topatleten die een evenwicht zoeken tussen controle en kracht. Het is ideaal voor degenen die elk hoekje van het padelveld willen domineren, en biedt veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende spelsituaties.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit padel racket is een van de juwelen van Nox voor dit jaar. Je zult niet alleen beschikken over de meest geavanceerde technologieën, maar ook over een stijlvol zilveren ontwerp en de handtekening van Tino Libaak, een van de rijzende sterren van de WPT.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox heeft zich in de padelindustrie gevestigd als synoniem voor kwaliteit, innovatie en uitmuntendheid. Vanaf hun eerste dagen hebben ze speciale nadruk gelegd op onderzoek en ontwikkeling, en padel rackets gecreëerd die echt het verschil maken op het veld.

Samenwerkingen met grote namen in de sport, zoals Tino Libaak, tonen de toewijding van Nox aan voortdurende verbetering en hun wens om padel naar nieuwe hoogten te tillen. Elk padel racket dat ze lanceren is een getuigenis van hun passie en toewijding aan de sport.

Features Vorm: Druppel Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten