Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024

Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024

PVP: € 245,00
€ 244,95
-1% Nox
Nox LA10 Future by Leo Augsburger PLA10FUT | Verover het padelveld met de Nox LA10 Future van Leo Augsburger, perfect voor agressieve spelers die op zoek zijn naar kracht. Maak het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024 padel racket

Introductie van het nieuwste wonder in de wereld van padel: de Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024. Deze padel racket is niet zomaar een instrument; het is een verlengstuk van je arm, specifiek ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van kracht en precisie. Pure energie en techniek komen samen in dit meesterwerk, dat de unieke en agressieve stijl van Leo Augsburger weerspiegelt.

Je hoeft niet langer controle op te offeren voor kracht of andersom. De Nox LA10 Future is gemaakt om je beide te bieden, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild. Voel hoe elke slag verbindt en laat je tegenstander versteld staan van je vaardigheden op het padelveld.

Kenmerken padel racket Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024

  • Nieuwe padel racket speciaal ontworpen voor Leo Augsburger, professionele speler van de World Padel Tour.
  • Uitzonderlijke kracht in volleys en smashes dankzij het diamantontwerp en superieure balans.
  • Comfort bij elke slag, gegarandeerd door het AVS zij-antivibratiesysteem.
  • Ruw verhoogde oppervlakken die effectslagen verbeteren.
  • Geavanceerde constructie met 12K gealuminiseerde koolstofvezel voor verhoogde sterkte en duurzaamheid.
  • Maakt deel uit van de Nox 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is de ideale keuze voor spelers die liever in de backhandpositie spelen. Als je de bal krachtig aanvalt en op zoek bent naar die extra kracht om het punt aan het net te bepalen, zal de Nox LA10 Future je beste bondgenoot worden.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast zijn aanvallende kracht zal de Nox LA10 Future je verrassen met zijn comfortabele touch, mogelijk gemaakt door het HR3-rubber. Dit padel racket biedt een uitzonderlijke baluitgang bij lage snelheid slagen. Met een onberispelijk en schitterend ontwerp voel je je elke keer dat je het veld betreedt als een professional.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een onbetwiste leider in de wereld van padel sinds het begin. Elk padel racket dat ze produceren is het resultaat van jarenlang onderzoek, innovatie en passie voor de sport. Nox heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk door geavanceerde technologie te combineren met opvallende en functionele ontwerpen.

Door de jaren heen heeft Nox samengewerkt met enkele van de beste spelers op het circuit, en de LA10 Future by Leo Augsburger is een getuigenis van de toewijding van het merk aan uitmuntendheid. Voel de traditie, kwaliteit en innovatie elke keer als je een Nox padel racket optilt.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Ruwheid 3d
Onze beste producten