Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
 • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024

Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024

PVP: € 247,93
€ 247,89
-1% Nox
Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia PATGENIUSATD | Ontdek het padel racket Nox AT Genius Attack 18K, ontworpen in samenwerking met Agustín Tapia. Met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen biedt dit racket je kracht en precisie op de baan. Haal het vandaag nog in huis en voel het verschil!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 13 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia padel racket

Ben je op zoek naar een padel racket dat je spel naar een nieuw niveau tilt? Zoek niet verder, want de Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia is precies wat je nodig hebt. Ontwikkeld in samenwerking met Agustín Tapia voor het seizoen 2024, is dit racket het toonbeeld van kracht, precisie en comfort, ontworpen voor spelers die het maximale uit elke slag willen halen.

Dankzij zijn revolutionaire constructie zul je je op de padelbaan voelen als nooit tevoren. Het diamantvormige ontwerp en de perfect gebalanceerde verdeling zorgen voor de dodelijke kracht die je zoekt. Met de kwaliteit gecertificeerd door Testea Padel, heb je een echt juweel van padel in handen.

Kenmerken van de Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia racket

 • 18K Aluminium Carbon Fabric: Voor meer weerstand en duurzaamheid.
 • Diamantvormig Blad met Balans aan de Bovenkant: Optimaliseert de kracht van je slagen.
 • Reliëfstructuur: Perfect om verwoestende effecten aan de bal te geven.
 • Op Maat Gemaakte Grip: Voor een perfecte en aanpasbare grip.
 • Kern van Verschillende Lagen Black Eva: Biedt een ongeëvenaard en comfortabel gevoel.
 • Maakt deel uit van de Nox 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor professionele spelers of gevorderde spelers die op zoek zijn naar kracht en precisie. Ideaal voor degenen die graag dicht bij het net spelen en een racket willen dat hen in staat stelt om de bal moeiteloos 3 keer over het net te slaan.

Waarom je ervan zult genieten?

Het is het officiële product van Agustín Tapia, vervaardigd met de beste materialen en een ontwerp in zichtbaar koolstof met zilveren details. Meer dan een racket, het is een verlengstuk van je arm op de padelbaan.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een merk dat een prominente plaats heeft veroverd in de wereld van padel dankzij hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting werken ze nauw samen met professionals om producten te ontwikkelen die aan de hoogste verwachtingen voldoen.

In de loop der jaren is Nox een referentie geworden in de sector, met een assortiment hoogwaardige rackets die geschikt zijn voor alle soorten spelers. Als je voor Nox kiest, kies je voor excellentie.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten