Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023

Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Nox
padel racket de padel Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023 | Koop een van Miguel Lamperti's rackets voor de beste prijs, een Nox-klassieker die uitzonderlijke controle en aanraking biedt, evenals ruwe vlakken
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox ML10 Pro Cup Arena rood

Geniet van de beste controle en aanraking bij elke slag met het nieuwe ML10 Pro Cup Rough Surface Edition padel racket, een model uit de Nox Padel 2023 Pro-serie. Het is het klassieke Miguel Lamperti-racket, waarbij de ruwheid met zand van silica op het oppervlak tot spin te verbeteren en meer contact met de bal te hebben.

Zoals gewoonlijk wordt het gekenmerkt door zijn fantastische speelbaarheid dankzij het ronde formaat en de balans dicht bij de hand. Het biedt ook veel zoetheid in de aanraking met het HR3 eva-rubber van de kern. Voor de constructie is gebruik gemaakt van carbon in het frame en glasvezel op het oppervlak. Om het af te maken heeft het een smartstrap koord.

Nox ML10 Pro Cup ruw in rood, kenmerken

  • De ML10 Pro Cup Rough Surface Edition heeft een ruw oppervlak met kwartszand.
  • Controle racket dankzij de ronde mal en lage balans.
  • Grotere sensaties bij het slaan met het HR3 eva-schuim van de kern.
  • De kans op breuk wordt verkleind dankzij de Dynamic Structure technologie.
  • Frame van 100% carbon en slagvlakken van glasvezel voor meer speelbaarheid.
  • Halfzachte aanraking. dus het absorbeert trillingen zeer goed om verwondingen te voorkomen.
  • Bevat het smartstrap-snoer voor eenvoudige vervanging.
  • Het behoort tot de Pro-serie padel rackets Nox 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de speler op hoog of gevorderd niveau die meestal drive speelt, omdat het een controleracket is, dat wil zeggen, het biedt een brede sweet spot die ons helpt om ballen uit het midden te controleren en geen gemakkelijke slagen te missen. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het heel gemakkelijk is om ermee te spelen dankzij zijn vorm, balans en aanraking. Daarnaast komt deze nieuwe editie terug met een heel gaaf design in het zwart met het logo en alle rode details. Geniet van de beste prestaties met het Lamperti padel racket!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten