Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 Luxury Bahía 2023
  • Nox ML10 Luxury Bahía 2023
  • Nox ML10 Luxury Bahía 2023

Nox ML10 Luxury Bahía 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Nox
padel racket Nox ML10 Luxury Bahía 2023 | Breng je beste spel naar voren in aanval en verdediging met deze veelzijdige padel racket van Nox, een van Miguel Lamperti's modellen die terugkeert met betere eigenschappen en design
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox ML10 luxury Bahía by Lamperti

Profiteer van elke wedstrijdactie met het ML10 Luxury Bahia zwarte en rode padel racket uit de nieuwe Nox Padel 2023-collectie . Het is nog steeds een van de favorieten van de spelers omdat het zeer goed uitgebalanceerd is. Hiervoor heeft het een Druppelvorm die zijn sweet spot verbreedt en een gecentreerde balans die het een zeer goede punch geeft.

Net als zijn voorganger heeft hij de nieuwste generatie carbonconstructie en 12k-stof behouden. Voor de kern is het klassieke Nox HR3-rubber gebruikt, waarmee we een zeer comfortabele aanraking zullen hebben. Het bevat ook een anti-vibratie- en ruwheidssysteem op de vlakken. Om het af te maken, kun je je snoer personaliseren dankzij het smartstrap-ontwerp.

Nox ML10 luxury Bahía de Lamperti, kenmerken

  • De ML10 Luxury Bahía 2023 heeft een extra groot formaat met een gecentreerde balans.
  • Meer effecten met de ruwe oppervlaktetechnologie van het oppervlak.
  • Dynamic Structure-technologie die een betere verbinding tussen de materialen garandeert.
  • De meest resistente met het gebruik van koolstof en 12k-stof.
  • Het verwaarloost de aanraking en de baloutput niet dankzij de HR3 eva rubberen kern.
  • Slaan zonder trillingen met het AVS systeem aan de zijkanten.
  • Smartstrap touw dat eenvoudig te vervangen is.
  • Een van Miguel Lamperti 's rackets ontwikkeld door Nox 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het gericht op spelers van hoog niveau die gelijke kracht en controle in hun handen willen hebben, aangezien het een zeer uitgebalanceerd padel racket is dat zich snel aanpast aan elke speelstijl.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het sinds de lancering een bestseller is geworden omdat het een van de beste multifunctionele padel rackets op de markt is. Bovendien is het esthetisch het meest spectaculaire, dit seizoen keert het terug in het zwart met een lichtblauw profiel en rode details.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten