Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 Luxury Shotgun 2023
  • Nox ML10 Luxury Shotgun 2023
  • Nox ML10 Luxury Shotgun 2023

Nox ML10 Luxury Shotgun 2023

PVP: € 264,46
€ 264,42
-1% Nox
padel racket Nox ML10 Luxury Shotgun 2023 | Haal de bal van het veld met dit Nox powerracket, een van Miguel Lamperti's modellen die zich kenmerkt door zijn diamantvorm en hogere balans.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox ML10 luxury Shotgun rood en zwart

Voor de meest veeleisende hebben we al de nieuwste Nox Padel 2023-collectie beschikbaar met vernieuwde modellen voor alle doelgroepen. Ontdek de nieuwste editie van het ML10 Luxury Shotgun zwarte en rode padel racket , een van de krachtigste omdat het een diamantformaat behoudt met balans aan de bovenkant, zodat de sweet spot kleiner is.

Het benadeelt echter de controle niet, omdat het ruwheid bevat naast HR3 eva-rubber dat het een zeer comfortabele aanraking geeft. De constructie is 100% koolstof samen met 12k stof. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem en 3D-technologie voor ruw oppervlak om meer effecten te bereiken. Om het af te maken heeft het een vervangbaar smartstrap koord.

Nox ML10 Luxury Shotgun rood, kenmerken

  • De ML10 Luxury Shotgun kenmerkt zich door zijn diamantvorm en hoge balans.
  • Het bevat een ruw oppervlak in reliëf om de effecten te verbeteren en de bal te controleren.
  • HR3-rubber aan de binnenkant dat het veel zoetheid geeft.
  • Dynamic Structure-technologie die de structuur versterkt en breuk vermindert.
  • Carbon constructie en 12k stof voor meer weerstand.
  • AVS-technologie om trillingen te absorberen en een comfortabelere slag te genereren.
  • Je kunt het veiligheidstouw verwisselen met het nieuwe smartstrap systeem.
  • Een van de krachtigste rackets van Nox Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het meer gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een krachtig racket, dat wil zeggen met een diamantformaat en balans in het bovenste gedeelte om het meeste uit hits zoals volleys of spikes te halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, behoudt het een goede sweet spot en een redelijk comfortabel balgevoel om geen sensaties te verliezen bij het slaan. Het is ook een van Miguel Lamperti's padel rackets en komt dit seizoen terug met een spectaculaire zwarte afwerking, glanzend logo en rode details.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten